2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفتاب سه سال پیش من رفتم خیلی عالی بود،نشبت به بقیه تالارها،

گوگل دیدم خوشم نیومد ینی قم اصلا تالارای لوکس نداره ک دیزاین گل ارایی و ...داشته باشه مثل تالارای تهران

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
گوگل دیدم خوشم نیومد ینی قم اصلا تالارای لوکس نداره ک دیزاین گل ارایی و ...داشته باشه مثل تالارای ته ...

چرا داره ،شما قمی نیستین؟

اگر که نیستین منطقه های خوب،قم رو برین نگاه کنین مثل سالاریه،زنبیل اباد،بلوار امین شهرک قدس تالارهای این مناطق من تا حالا فقط دوتاشون رفتم خوب بودن،به غیر اینا جایی دیگه ای رو اصلا نبین چون مناطق خوب قم همیناست

چرا داره ،شما قمی نیستین؟اگر که نیستین منطقه های خوب،قم رو برین نگاه کنین مثل سالاریه،زنبیل اباد،بلو ...

نه قمی نیستم عزیزم میخاستم ببینم کدوم خوبه ادرس بردارم برم ببینم و قبلش قیمتاشو بببنم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
این مناطق جاهای خوبی هستند حواستو جمع کن که از نابلدیت سو استفاده نکن

ممنونم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز