2777
2789
عنوان

چجوری آیلتس هفت و نیم گرفتم 🩷

587 بازدید | 29 پست

سلام

اینو می‌نویسم چون روزی که تاپیک قبلیم رو زدم چندتا درخواست دوستی گرفتم که حدس می‌زنم می‌خواستن راجع به این موضوع بپرسن.

* خب قدم اول اینه که شما زبان عمومی‌تون خوب باشه، برای گرفتن نمره ۷ و بالاتر باید سطح C1 یا پیشرفته داشته باشید

از همون اول نرید سراغ آیلتس، قبلش باید زبان جنرالتون به اون سطح برسه

* چه طوری زبان جنرالم رو ارتقا بدم؟

یه نفر رو می‌شناختم زبانش خیلی خوب بود

وقتی ازش این سوال رو پرسیدن، حدس می‌زنین چی گفت؟

گفت من با پ و ر ن زبان یاد گرفتم!!!

این جوابش شوخی بود اما یه نکته‌ای که داشت این بود که سوال رو جدی نگرفته بود

می‌دونید چرا؟

چون جواب این سوال مشخصه

راستش هرکسی رو که دیدم همین روش رو داشته:

کلاس، کتاب، فیلم!

اما چرا هنوز مدام از بقیه می‌پرسیم و همین راه مشخص رو نمی‌ریم؟ چون طولانی و سخت و زمان‌بره؟ چاره دیگه‌ای نیست!

* می‌تونم سلف‌استادی کنم؟

نظر صریح و شخصی من اینه که نه!

ذات زبان interactive یا تعاملیه

اگر می‌تونید خودتون این تعامل رو جور دیگه‌ای غیر از کلاس به دست بیارید که just go for it !

وگرنه بهترین راه پیشرفت زبان به نظر من کلاسه

به خصوص اگر سطحتون مبتدی یا متوسط هست

اما در سطوح پیشرفته از یه جایی خودخوان باید پیش بریم چون خیلی وقتا کلاس‌ها هم در سطحی که می‌خوایم نیستن!

فعلا تا همینجا

سعی می‌کنم امشب بیام توی همین تاپیک تجربه خوندن برای آیلتس و منابع و تجربه آزمونش رو بنویسم

Not my circus, not my monkeys. But I definitely know the clowns

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من زبان جنرالم خوبه سفر خارج از کشور هم داشتم به نسبت هم خوب میتونم حرف بزنم 

یه نظرت کافیه 

کل دوران مدرسه از کلاس ششم تا دبیرستان کلاس میرفتم اما چند سالی هست که دور افتادم

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

با احترام ب نظر شما میخواستم بگم Upper intermediate  هم میتونه self study بره جلو حتی کسی ک مدتی در مرحله intermediate  استاپ داشته اونم میتونه! کلاس از یه سطحی به بعد فقط تلف کردن وقته ولی در هر سطی talk show و  مکالمات گروهی و تیمی همیشه لازمه و داشتن یه سری از اپلیکیشن ها که با زبان اموزهای کشورهای مختلف conversation  برقرار میشه خیلی خیلی موثره

برای شروع چیکار کنی بهترع؟فیلم؟ یا کلای

برای شروع همونطور ک استارتر هم گفتن حتما کلاس لازمه

بعد از دوره متوسط میتونی خوداموز پیش بری

بعد باید فیلم زبان اصلی پیش برو،  اول با زیر نویس فارسی، بعد از مدتی با زیر نویس انگلیسی و در اخر بدون زیر نویس ببین، هر فیلم رو ب چند قسمت ده دقیقه ای تقسیم کن و هر ده دقیقه رو ده بار در روز ببین و روز بعد برو سراغ ده دقیقه ی بعدی.

باید پادکست گوش کنی که خیلی موثره، موضوعش هم هرچیزی باشه ک خودت علاقه داری، مثل روانشناسی، موسیقی، هنر، تاریخ، سفر و سیاحت یا هرچیز دیگه.

داستانها و استوری های کودکانه رو گوش بده و بعد خودت تعریفش کن.

باید اخبار گوش بدی تا با اصطلاحات خبری اشنا بشی 

ریدینگت رو هم تقویت کن، یعنی کتاب و مطالب انگلیسی دانلود کنو با صدای بلند بخون. روی accent و تلفظ های درستت خیلی کار کن و خیلی وقت بذار و سعی کن مثل گوینده ی متن تلفظ کنی، باید آوا شناسیت رو تقویت کنی.

کنارش حتما حتما خودت باخودت تو خونه جلوی  اینه انگلیسی حرف بزن و  اپلیکیشن هایی رو دانلود کن ک زبان اموزهای تمام دنیا از هر سطحی میان اونجا و باهم بدون خجالت و کاملا دوستانه انگلیسی حرف میزنن اینجوری مکالمه ات خیلی قوی میشه

اگر عشق و پشتکار داشته باشی زبان انگلیسی یاد گرفتن خیلی لذت بخش خواهد و حتی زبانهای دیگه هم به همین منواله.

برای شروع همونطور ک استارتر هم گفتن حتما کلاس لازمهبعد از دوره متوسط میتونی خوداموز پیش بریبعد باید ...

برای محاوره صحبت کردن چی

نیاز ب مدرک زبان نباشه ققط بتونم محلوره صحبت کنم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

برای محاوره صحبت کردن چینیاز ب مدرک زبان نباشه ققط بتونم محلوره صحبت کنم

چیزایی ک گفتم درمورد ازموش زبان و تسلط به زبان بود نه فقط آیلتس! آیلتس باید گرامر و رایتینگت هم تقویت کنی، خیلی مراحل مختلفی داره که دونه ب دونه باید تکمیل بشه

عزیزم اینا برای ایلتس هفت تا هفت و نیم چطوره؟

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا