2777
2789
شما درس عبرت بگیر مشنگ نباش

اونی که باید درس عبرت بگیره شمایین 😂😂😂

ببین شما کی هستی که داری سنگ اونو به سینه میزنی ، کسی که همه ی حرفاش ک.شری بیش نبود 

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گذشته خوبی نداشته اختلال روانی داره حقش اعدام نیست درمانه

صرف داشتن اختلال روانی این حق میده هر کاری دوست داره انجام بده؟ یک نسل با الفاظ رکیکش نابود کرد لایوهاش همه با دخترای کم سن و سال و کلی فحش ناموسی بود همچین آدمی فکر کردی به دخترها رحم می‌کرده ؟ 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اونی که باید درس عبرت بگیره شمایین 😂😂😂ببین شما کی هستی که داری سنگ اونو به سینه میزنی ، کسی که هم ...

سنگ؟به سینه زدن؟به کجا چنین شتابان آرام باش فنش نیستم اما حقش هم نیست منم یه انسانم مثل تو البته با اندکی انسانیت بیشتر😭😂

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

صرف داشتن اختلال روانی این حق میده هر کاری دوست داره انجام بده؟ یک نسل با الفاظ رکیکش نابود کرد لایو ...

کدوم نسل با الفاظ رکیک تتلو نابود شدن! ؟بخشید مگه بمب اتم انداخت؟!؟!

میلیارد میلیارد اختلاس شد اونا راست راست میچرخن

سعید طوسی قاری قران چه کثافتی بالا آورد اعدام نشد

شما فقط تتلو رو اضافی دیدید؟؟؟؟!!!!!!!

کدوم نسل با الفاظ رکیک تتلو نابود شدن! ؟بخشید مگه بمب اتم انداخت؟!؟!میلیارد میلیارد اختلاس شد اونا ر ...

جوون هامون رو به تباهی کشیده ای وای اگه تتلو نبود همه مهربون و خوش دهن بودن اصلا فوش چی بود وااا

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

کدوم نسل با الفاظ رکیک تتلو نابود شدن! ؟بخشید مگه بمب اتم انداخت؟!؟!میلیارد میلیارد اختلاس شد اونا ر ...

کلا شما طرفدارهای تتلو اون پاک و منزه میدونید بحث باهاتون بی فایده اس

اون آهنگ هایش پر الفاظ رکیک 

لایوهاش با دخترای زیر ۱۸سال بود و فحش ناموسی میداد به پدر و مادرشون بازم اون دخترها التماس میکردن برن پیشش آقا با منت بهشون تجاوز کنه واقعا همچین دخترهایی چطور میخواد در آینده وظیفه تربیتی بچه هامون به عهده بگیرن 

صددرصد مادر نیستید وگرنه متوجه فاجعه میشدید

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

من که موافق اعدامشم ولی بازم اگررررر حقش نیست امیدوارم نشه 

اما در کل انسان درستی نبود کسی که به پدر ومادر هواداراش فحش میده اونا هوادارش نیستن رسما پشمکن

چه توهینایی به مردم به زنا و ائمه کرده این که بازم هنوز محبوبه خدایی نا امید کنندس و قطعا سزاوار مجازاته

به چه دردم میخوره؟ همین که زندگی خودمو دنبال کنم خیلیه😂

منظورم اینه ک ای کاش پی میبردی چ شخصیت مضخرفی داره

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...