دیلان۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/30 تعداد پست: 6293 عنوان شلوار این مدلی داشتین تا حالا عکس 👖 317 بازدید | 15 پست کسی تا حالا داشته از این مدل لگ های ورزشی؟ تاثیری داره روی فرم دهی ؟میخوام بخرم اگر داشتین نظرتون رو بگین 🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾ 1404/02/21 | 16:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دیلان۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/30 تعداد پست: 6293 عالیه داشتی فرم میده به ....یا نه 🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾
sadaf__far عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 37628 آره این مدل شلوارا چون وسطش این مدلیه که میبینی تو عکس باسن رو برجسته تر و بزرگتر و گردتر نشون میده من رنگ طوسی و بنفش دارم
setiya777 عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 5016 اینا اره من رنگ سبز با تاپشو داشتم باشگاه که میرفتم میپوشیدم البته اندام خودمم خوبه برا همین توش میشست و کامل فیت بدنم بودش...شلوار زنبوری مشکی هم دارم.... ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️
دیلان۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/30 تعداد پست: 6293 آره این مدل شلوارا چون وسطش این مدلیه که میبینی تو عکس باسن رو برجسته تر و بزرگتر و گردتر نشون میده ... پس راضی اخه نزدیک هفصد پول لگ هست با نیم تنبه میشه یک میلیون😑 🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾
کنکوریتون عضویت: 1403/11/16 تعداد پست: 4445 رو فرم دهیه خود باسن که تاثیری ندارهولی اره تو عکس بهتر میوفته بخاطر نازک تر بودن پشتشوگرنه فرم اصلیه باسنت همونه
کنکوریتون عضویت: 1403/11/16 تعداد پست: 4445 یه جا یکی میگفت لگ جذب که میپوشید چون چسبونه جلو حجم گیریه باسنو میگیره شلوار نخیه ازاد بپوشید😂😂
ملکه_amsnxu عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 2480 😂😂😂 ...🤡🎀 اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋
دیلان۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/30 تعداد پست: 6293 یه جا یکی میگفت لگ جذب که میپوشید چون چسبونه جلو حجم گیریه باسنو میگیره شلوار نخیه ازاد بپوشید😂😂 🤣فک نکنم 🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾
کنکوریتون عضویت: 1403/11/16 تعداد پست: 4445 پس راضی اخه نزدیک هفصد پول لگ هست با نیم تنبه میشه یک میلیون😑 می ارزه من دوسال پیش شلوار و تاپشو گرفتم 1200 هنوز استفاده میکنم سالم سالمه
کنکوریتون عضویت: 1403/11/16 تعداد پست: 4445 مرسی من دور کمرم باریکه میترسم بخرم کمرش اندازه نباشه همیشه با شلوارا مشکل دارم اینا میچسبه نگران نباش گشاد نیستن
دیلان۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/30 تعداد پست: 6293 اینا میچسبه نگران نباش گشاد نیستن خب خوبه 🙏🏼😍 🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾