2777
2789

کسی تا حالا داشته از این مدل لگ های ورزشی؟ 

تاثیری داره روی فرم دهی ؟

میخوام بخرم 

اگر داشتین نظرتون رو بگین

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا

اره من رنگ سبز با تاپشو داشتم باشگاه که میرفتم میپوشیدم البته اندام خودمم خوبه برا همین توش میشست و کامل فیت بدنم بودش...

شلوار زنبوری مشکی هم دارم....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
آره این مدل شلوارا چون وسطش این مدلیه که میبینی تو عکس باسن رو برجسته تر و بزرگتر و گردتر نشون میده ...

پس راضی 

اخه نزدیک هفصد پول لگ هست با نیم تنبه میشه یک میلیون😑

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

😂😂😂

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

یه جا یکی میگفت لگ جذب که میپوشید چون چسبونه جلو حجم گیریه باسنو میگیره شلوار نخیه ازاد بپوشید😂😂

🤣فک نکنم