2777
2789
عنوان

شده جوگیر شین یه مدت نماز بخونین ول کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 43 پست

سلام.

تاپیک نماز هست 

اگر خواستید لینک تاپیک رو بفرستم

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
حوصله نداری سریع بخون تا برهوقتی حوصله داری آروم بخون خودت رو ملزم کن که باید بخونم هرچی که شد

جاری من با یه سرعتی نماز میخونه که جت چنان سرعت و شتابی نداره😂😂من موندم ذکرها رو چطوری میگه 🤦🤷

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط بعضی کامنتارو میخونه خندش میگیره ازاین حجم افکار پوچ وسمی😂😂

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

نمیدونم چی بگم🫠

عربی میخونیم چون خدا اینجوری خواسته 

گفته میخوای شکرگزاری کنی ؛ اینجوری بخون 

ما اگه به کسی که دوستش داریم هدیه بدیم 

چیزی میدیم که اون دوست داشته باشه نه چیزی که فقط مورد پسند خودمون باشه 

خدا گفته به زبان عربی بخون 

حالا من بگم نه ؛ من میخوام فارسی بخونم ؟!

🌷اللهم عجّل لولیک الفرج 🌷

متاسفانه منم تنبلم تو نمازخواندن

بعد ازدواجم همیشه نماز خوندم اما قبل ازدواج یکم بگیر نگیر داشتم🙃

چون شوهرم مذهبیه و بشدددت مقید به نماز خوندن

هر کاری داشته باشه باید اول نماز بخونه بعد کارشو انجام بده

به منم توصیه میکنه اول نماز بعد کار

والا از عرب چی دیدیم نمازش رو ببینیمدلت مهمه و خدای خودتچند نوع عبادت داریم این از عربیش هست نمیدونم ...

ـ « ... فَأَقیمُوا الصَّلاةَ إِنَّ الصَّلاةَ کانَتْ عَلَی الْمُؤْمِنینَ کِتابًا مَوْقُوتًا »، نماز را (به طور معمول)انجام دهید، زیرا نماز وظیفه ثابت ومعینی برای مؤمنان است!
4 ـ «... وَ أَقیمُوا الصَّلاةَ وَ بَشِّرِ الْمُؤْمِنینَ » ، ونماز را بر پا دارید! و به مؤمنان بشارت ده ( که سر انجام پیروز میشوند!

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

اره خب بنظر من اعتقاد هم که داشته باشی خوبهنداشته باشی ادم خوبیم باشی ممکنه بهترم باشه

بله 

مردم فکر میکنن زوریه

زندکی هرکسی فرق میکنه

یکی عربی

یکی فارسی

شما بخونین

اما دروغ بگین 

کمک نکنین

دل سوز نباشین

دل بشکنین فایده نداره اون نماز

الان مادر بزرگ مادریم همیشه میخونه از بچگی تا الان 84 سالشه

اما فرق میزاره بین بچه هاش عمر و جونش یکی از بچه هاشه مادر من به یه ورشه

لباس شویی نداشتیم دخترش نزاشت اینم گفت چشم

جارو برقی نداشتیم. دخترش گفت نه کفت چشم

فکر میکنین این نماز قبوله نه نیس

زندگی شما با عرب دوست داره نماز بخونیناما من نهکسی زوری نکرده

عزیزم خدا عرب و عجم داره؟اینجوری باشه میگم قرآن فقط مال عربا😂😂درسته؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته