2789
عنوان

شوهرم

136 بازدید | 4 پست

بچها شوهرم خیلی دلسرم کرده خیلی غمگینم کرده 

شاید این خرفای میزنم براتون نسخره نیاد ولی من خیلی ناراحتم خیلی زیاد 

ما تقریبا سنتی باهن اشنا شدیم دوست نبودیم  بعد اشنایی یه مدت باهم حرف زدیم ازدواج مردیم  همیشه حسرت میخورم کاش دوست بودیم  میدونید  ذوقی توش نیست  همش من دارم بش توجه میکنم  همش من شروع کننده صحبتم همش من دارم تلاش میکنم که بیا فیلم ببینیم بیا بریم دو نفره بیرون بریم دو نفره مسافرت  چند ساله عزدواج کردیم هیچ ذوقی برای حلقش نداره  روزی که داشتیم میخریدیم تو طلا فروشب میگفت نمیندازم  بد دید من ناراحت شدم انداخت الان چند وقت هی در میاره یه شب گفتم  در نیار این ی دونه رو  من ناراحت نیشم شاید برا خیلی ها مهم نباشه ولی من ناراحت میشم 

جا گذاشته بود شهرمون

باز  دیشب در اورد گذاشت جلوی تلویزیون رفت  اصلا یادش رفت امرپز  ب من نیگه خلقم کو بده   کفتم نمیخپاد بندازی منم حلقمو در اوردم انداختم جلوش 

انقد گریه دازم وقتی میبینم مردای دیکه جقد زنشونو دپست  دارن جقد ذوق زنشونو دارن  من اینجوری 🥲🙂 این دوسم نداره قشنگ معلومه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی سخته عزیزم مرد بی توجه و خونسرد ادم و پیر میکنه من ۸ ساله این مدلی ام عوض نمیشن هر کاری کردم نشد اگه خیلی روحیه ات حساسه بچه نیار چون با بچتم همینه بعد خورد میشی میشکنی اون سخت تره🥺

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
خیلی سخته عزیزم مرد بی توجه و خونسرد ادم و پیر میکنه من ۸ ساله این مدلی ام عوض نمیشن هر کاری کردم نش ...

نه شوهر من سرد نیست با من اینطوریه تو نمیدونی خواهر زاده پونزده سالشو میبینه تازه پسر بچس چه ذوقی میکنه   نمیدونی بعد برا من اینطوری نیست   

همش  جلو مردم الکی رفتار میکنم که نفهمن  دوست دارم بزارم برم ولی خونوادم درکی ندارن از درد من 🥲🥲🥲🥲🥲🥲