2777
2789
سلیقم اسکینی نیسشوهرمم ورزشکاره ۱۰۰ کیلوئه لاغر بشم خیلی بدش میادتازه الان این وزن رو دارم بازم میگه ...

آره بیشتر ازاین خوب نیس اسکینی سن رو کمتر نشون میده از این نظر

آره انگار ...الان من ماه ۷ اصلا شکم ندارم نگران بودم سونو رفتم شکر خدا وزنش نرماله 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافقم با کم سن نشون دادنشاره نرماله وزنش نرمال باشه اندازه شکم مهم نیس

آره.. فقط پرسینگ نافم روهنو درنیاوردم نمیدونم بد نیس بمونه اصن میشه تاماه ۹ این بمونه ؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

شنیذم نمیشهاخه ناف ماه های اخر کش میادتو در بیار بعد زایمان دوباره میندازی جاش

مثل گوش نیس ک زود بسته میشه.. فکر نکنم دیگ حوصلم بکشه بعدا برم پرسینگ کنم

مثل گوش نیس ک زود بسته میشه.. فکر نکنم دیگ حوصلم بکشه بعدا برم پرسینگ کنم

مگه چند ساله زدی

من بیشتر از بیست سال پیش زدم در میارمم بسته نمیشه

احتمالا بهت بگن برا سونوگرافی ها و امل در بیاری

مگه چند ساله زدیمن بیشتر از بیست سال پیش زدم در میارمم بسته نمیشهاحتمالا بهت بگن برا سونوگرافی ها و ...

جدی بسته نمیشه؟الان ۲ سال میگذره این یکی 

من دفعه دومه ک زدم قبلا یبار زدم تا دراوردم بسته شد  اون یکی خیلی طولانی تر زده بودم فکر کنم ۷ سال بود..

سونوگرافی و چی؟  نه تاحالا نگفتن ک دربیارم

*عمل

اها شاید سونو گرافیای آخر رو میگی ولی تاالان کار نداشتن ب پرسینگ 

زایمانمم میخام طبیعی باشه واس همون 

اها شاید سونو گرافیای آخر رو میگی ولی تاالان کار نداشتن ب پرسینگ زایمانمم میخام طبیعی باشه واس همون

پس در نیار 

لازم شد در بیاری روغن اینا بزن بسته نشه

زایملن طبیعی هم باید در بیاری

کلا اتاق عمل حالا هر عملی باید در بیاری همه چیزاتو

من رفتم عمل سینه و بینی هر دو تا در اوردم

یعنی اونا گفتن

پس در نیار لازم شد در بیاری روغن اینا بزن بسته نشهزایملن طبیعی هم باید در بیاریکلا اتاق عمل حالا هر ...

راس میگی موقع اتاق عمل باز یچیزی میگن 

روغن رو باید هرروز بزنم یا فقط همون باراول که درمیارم؟روغن چی میزنی اکثرا ..من الان زیتون میزنم دکتر گفت ولی خب حالم بهم میخوره از بوی خودم خیلی تنده بوش

سینه زیبایی عمل کردی؟راضی هستی؟😁

منم بینی وسینه عمل کردم ولی سینه برای عمل زیبایی نرفتم هوف

راس میگی موقع اتاق عمل باز یچیزی میگن روغن رو باید هرروز بزنم یا فقط همون باراول که درمیارم؟روغن چی ...

ببین فکر نکنم تا ماه ۹ مجبور بشی در بیاری

همون روغن زیتون رو بزن که بسته نشه 

جون دیگه ماه ۹ شکمت کش میاد پرسینگ اذیت میکنه

من هم روغن زیتون میزنم وقتی در میارم

عمل بینی راضی ام 

عمل سینم رو دکتر گند زده 

باید عمل مجدد کنم اونم شوهرم راضی نمیشه