2777
2789

من ۱۶۸ و ۵۷م 🥲🥲🥲

همه چیم امتحان کردپ نشد

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁https://sso.mcls.gov.ir/auth/realms/sso/protocol/openid-connect/auth?response_type=code&client_id=hemayat&scope=openid%20profile%20email&state=132&redirect_uri=https://hemayat.mcls.gov.ir/api/sso/auth%3Fprovider=REFAH

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری استفاده کردیچند مدت خوردی و نتیجه گرفتی

من بحاطرچاقی صورتم میخوردم که کل بدنم چاق شد،شیرخشک سوپرامیل یا آپتامیل بگیر،یک پیمانه باابجوش صبح یک پیمانه شب بخوز.ازدوهفته بعدش احساس میکنی داری پر میشی.من ک اینطوری بودم

من بحاطرچاقی صورتم میخوردم که کل بدنم چاق شد،شیرخشک سوپرامیل یا آپتامیل بگیر،یک پیمانه باابجوش صبح ی ...

فقط صبحا؟چقده قیمتش

و اینکه سرلاک خوشمزه تر نیس؟

فقط صبحا؟چقده قیمتشو اینکه سرلاک خوشمزه تر نیس؟

ن نوشتم که یبار صب یبار شب.اگه فقط صب بخوری دیرتراثرمیزاره دیگه،والا سرلاک خوردم چاق نشدم،اینوخوردم مث توپ بادکرده بودم

چند ساعت یبار خوردیاشتهاتو زیاد میگرد؟

نصف ظهر نصف قبل شام

بعد بک هفته کامل یکی ظهر یکی شب

دو‌ روز کلا خواب بودم باید همون دوروز بیدار بشی حتما غذا بخوری

اونایی که میخوابن غذا نمیخورن این قرص اثر نداره بهشون

من سیپروهپتادین خوردم دو دوره قدم ۱۷۱ وزنم ۷۴ دو کیلو کم دارم

دوکیلو کم داری هنو،؟؟هم قد منی وزن ۷۰ برامن چاقیهه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

چون پهلو شکم ندارم جاهایی که دوس دارم وزن میگیرم برا اون چاق محصوب نمیشمتا امروز از هیچکی نشنیدم چاق ...

منم شکمم تخته کلا توپر میشیم ما قد بلندا ولی خب اضافه وزنه .. قد ۱۷۰ وزن مناسبش بین ۶۰ تا ۷۰ نهایت توسایتاام زده ..بعد اون میشه اضافه وزن من الان ماه ۷ بارداریم ۷۶ کیلوام شکمم ندارم هنو ولی قشنگ نیس توپری زیاد  سنگین شدن و خیلی چیزای دیگه ..اسکینی خیلی خوبه ..

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

منم شکمم تخته کلا توپر میشیم ما قد بلندا ولی خب اضافه وزنه .. قد ۱۷۰ وزن مناسبش بین ۶۰ تا ۷۰ نهایت ت ...

سلیقم اسکینی نیس

شوهرمم ورزشکاره ۱۰۰ کیلوئه لاغر بشم خیلی بدش میاد

تازه الان این وزن رو دارم بازم میگه چاق شو 

اما دیگه بیشتر از اینا چاق بشم شکم و پهلو در میارم

خواهرم ازم قد بلنده باردار بود تا پنج ماه هیچکی نمیفهمید دکتر گفت توی قد بلندا نرماله