خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم میخوام. بگید دان کنم برا پسرماز اینایی که مفهوم زیبایی دارن مث انیمیشن روحرایا و آخرین اژدهادلیر
انیمیشن با انیمه فرق داره
انیمه انیمیشن های دوبعدی ژاپنی با گرافیک عالی و ژانر های گسترده س با معنای مفهومی
که اصلا برای بچه ها مناسب نیس
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
من ربات وحشی رو دوست داشتم روح عالی بود درون و بیرون
انیمیشن با انیمه فرق داره
انیمه انیمیشن های دوبعدی ژاپنی با گرافیک عالی و ژانر های گسترده س با معنای مفهومی
که اصلا برای بچه ها مناسب نیس
زندگی جدید امپراتور یک و دو هم قشنگ بودن. این مدل انیمیشنا مورد سلیقمهطنز با مفهوم انسان سازی
انیمه میخوام نه انیمیشن
انیمه ژاپنی ندوستخیلی پیچیده هستن و معمولا غمگین و تلخ
بستگی به ژانرش داره
خب معمایی قاعدتا پیچیده ست
ولی ژانر های فانتزی و شاد هم هستن