2777
2789
عنوان

عشق ابدی

| مشاهده متن کامل بحث + 7193 بازدید | 64 پست
دقیقافقط وایب منفی ازش میگیرم در عوض ماهرخ همه چی تمومهعاشقش شدم😂

خوشگله 

ولی پیجش دیدی

رپره مثلا

خیلی مضحکه خخخ😆😆😆

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

راجب سینش چی گفت؟😐

ندیدی؟ ترانه ب علی گف میکروفن بزاره براش و علی دستش میخوره ب سینه ترانه و ترانه میاد برا سیاوش ک پارتنر فعلیشه تعریف میکنه با خنده میگ اگ من نمیگفتم ممکن بود علی بگه فرشاد هم متوجه شد میلاد هم فهمید بعد علی میگ تو ادم سفتی هستی ولی سینه هات خیلی نرمه و ترانه میخنده! سیاوش پا میشه میگ چرا نمیزاری حرف بزنم هی میپری وسط حرفمو فلان میلاد گف چرا اجازه دادی بهت دس بزنه؟ میگه میخواس میکروفن بزاره اتفاقی شد و میلاد گف ب احترام ماهرخ این جمعو ترک میکنم. یکی مث میلاد با عشوره یکی مث علی بی لول و بیشعور یکیم مث ترانه بی شخصیت و چیپ وقی رستو صالحی میاد هی تعریف میکنن هی هر دو میخندن پرستو گف بسه ترانه خیلی داری تکرار میکنی

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیگفت میشه تعریف کنی

اون علیه میخواست میکروفن ترانه رو درست کنه

بعد دستش میخوره به بالا تنه ریحانه

بعد پیش فرشاد درمورد ورزش صحبت میکنن

فکر کنم سیاوش یا علی بود پرسید ورزش بدنو شل نمیکنه 

فرشاد گفت  بالا تنه خانوما شل و کوچیک میشه 

علی گفت من دست زدم نرم بود مال ترانه😐

ترانه هم هی تکرار میکرد این موضوع رو و به جای اینکه بدش بیاد هی می‌خندید 

خوشگله ولی پیجش دیدیرپره مثلاخیلی مضحکه خخخ😆😆😆

اهنگ جزیره رو هم ماهرخ خونده دیگ خب رپره دیگ چیش مضحکه؟

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

اون علیه میخواست میکروفن ترانه رو درست کنهبعد دستش میخوره به بالا تنه ریحانهبعد پیش فرشاد درمورد ورز ...

چه بی حیا و بی لول

بی اصالتن همشون

میدونی نگار خیلی شخصیت بدی داره ولی باکلاسه

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

اهنگ جزیره رو هم ماهرخ خونده دیگ خب رپره دیگ چیش مضحکه؟

خوشم نیومد 

اهنگ جزیره هم نشنیدم

چندتا کلیپ از خوندنش دیدم 

نه پیج ندیدم چطوره مگه؟😂

خیلی مسخره بود حالا نه فقط نظر من باشه همه تو کامنتا گفته بودن حالا شایدم چون قدیمی بود کلیپا اینجور بود

خوشم نیومد اهنگ جزیره هم نشنیدمچندتا کلیپ از خوندنش دیدم

اهنگ جزیره اول برنامه عشق ابدی خونده میشه کلیپ ندیم ازش

دقیقاخالم بهم خورد من فقط لباساشو دوست دارم 😂

قیافه و صدا و استایلش شیکه

فقط مشکل رفتارشه

پیجشو میدی؟😂

سرچ کنی فکر کنم میاد ندارمش 

حالا دیدم واست میزارم