2777
2789
عنوان

خونه خریدن

166 بازدید | 8 پست

بچه ها کسی دعایی بلده برای خونه گرفتن؟ حتی جور شدن پول رهن یه خونه ؟ ما تازه ازدواج کردیم هیچی نداریم حتی نمیتونیم یه جا دیگه رهن کنیم

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

یکی تو سایت گفت دو ماه هر صبح این ایرو خونده و خونه خریده

بعد از نماز صبح هفتاد مرتبه اين آيه شريـفه را تلاوت کنيــد

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
یکی تو سایت گفت دو ماه هر صبح این ایرو خونده و خونه خریده بعد از نماز صبح هفتاد مرتبه اين آيه شريـ ...

میشه آیشو بگین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی تو سایت گفت دو ماه هر صبح این ایرو خونده و خونه خریده بعد از نماز صبح هفتاد مرتبه اين آيه شريـ ...

فرفري كجا بودي؟ چندوقته نديدمت تو تاپيكا..دلم واست تنگ شده بود😍

به زندگیم خوش اومدی....
ختم استغفار اميرالمونين يكي از همين خانمهاي ني ني سايتي خونده بود و اخرش هم خونه خودش بوده و هم بي ب ...

چجوری هست این ختم؟

من یه ماه اینا یود ذکر یاجوادالائمه 14بار تو سجده بعدازهرنماز می خوندم که به صورت باورنکردنی خونه خریدیم اصلا پول زیادی نداشتیم و من فکرمیکردم یکی دوسال دیگه میتونیم خونه بخریم

خدایا شکرت