2777
2789
عنوان

وقتش رسیده کمر همت ببندیم وآماده بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 21000 بازدید | 1229 پست

❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیشتر ببینید

بیشتر ببینید

بیشتر ببینید
اینکه برای فرج دعا میکنید خیلیم عالی اما اینکه تیتر را مدل جنجالی مینویسید که بازدید بخوره یجور خدعه ...

سلام عزیزم خوش اومدین به تاپیک مهدی 

وممنونم از اینکه نظرتونوباما به اشتراک گذاشتین 

عزیزم عنوان جنجالی نیس یک جوری برنامه ریزی میشه که مخاطب خوشش بیادو جذب بشه وتاپیک روباز کنه درنهایت فقط چند لحظه به یاد امام زمانش بیوفته

نه عنوان دروغ میزنیم نه طولانی ونه توهین امیز فقط هرسری مرتبط بامتن عنوانی رودرنظر میگیریم که درعین سادگی کوتاه بودن قشنگ وجذاب مرتبط باخودتاپیک باشه 🙏❤️

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
بیشتر ببینید
ببین فک نمیکنی دوره این دوره همی ها تموم شده مردم دنبال آب و برق هستن تو دنبال دعایی دعا کن از تشنگی ...

عزیزم خواهر گلم فکر نمیکنی این جمله که امام زمان حالش خوبه یکم بی معرفتی باشه یاقضاوت 

ماکه کنار ایشون نیستیم  بدونیم حالش چطوره اما اینقدر رومیدونیم ودرک میکنیم که انسان های پاک وخداشناس واقعی هیچ وقت از گرفتاری مردم خوشحال وسرخوش نمیشن 

بعضیاهستن که وجودشون پر از گناهه وقساوت قلب گرفتندواز ناراحتی بقیه خوشحال میشن یافوقش بی تفاوتند امافرستاده خدافرق میکنه ...

هستن کسایی که نه مثل اماممون بلکه مردم عادی که از غصه بقیه قلبشون بدرد میاد ومطمعنم که اقا خیلی بیشتر از چیزی که فکرشوبکنیم ناراحت ونگران ماست نمیتونه بی تفاوت بشینه ونگاه کنه خوش بگذرونه وقتی این همه ظلم وگناه وخیانت وحروم خوری زنا کاری ومال یتیم خوردن دزدی وغیبت وتهمت وفقر و.....میبینه ماخبر نداریم اما اون از همه چی باخبره ازگناه وثواب همه باخبره واز پدرومادر به ما دلسوز تره نسبت به ما دعامون میکنه اشک میریزه وبفکرمونه وغصه میخوره 

بنظرم هیج کس تو این دنیابه اندازه امام زمان دلش پرُاز دردنیست😔

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
بیشتر ببینید
عزیزان از تک تک شما مومنان که نفس حقی دارید و اهل تواضع و عمل صالح هستید و از قلب های پاکتان برای ای ...

عزیز دلم 🥰بیانتون پر لطافت معنوی بود

ماشاء الله ‌ دلتون زلال و پر مهر هست 

و هر کلمه ایی از کلماتتون پر تواضع و صداقت 🌹

خدا توفیقی روز افزونتر تو این مسیرالهی 

بخاطر قلب پاک و نیت شفافتون بده

الهی که برکات معنوی و دنیوی اخروی نصیبتون و 

بباره براتون

کلی خدا هممون رو ببخشه و فرصت جبران 

خطاها رو داشته باشیم .

خودم که شامل صفاتی که شمردین نیستم و رو سیاه ترینم 😔

ولی همیشه از عمق دلم دعاگوتم😊 هر‌ چند دعای امام  زمان 

حتما همراه زندگیتونه

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
بیشتر ببینید

مهم ترین کار واسه آماده سازی ظهور، ترک گناه در کنار انجام واجباته. هرکس در سطح خودش و در سطح جامعه. آدم بیتفاوت و ساکت نسبت به گناهان علنی و ظلم اطراف، زمینه ساز ظهور نمیتونه باشه.همه باید عمل کنیم.

عزیز دلم 🥰بیانتون پر لطافت معنوی بودماشاء الله ‌ دلتون زلال و پر مهر هست و هر کلمه ایی از کلماتتون ...

همیشه مهر و طراوت از کلامت پیداست جانم 🥰

گاهی احساس میکنم از معیارهام زمین تا آسمان فاصله میگیرم ، به نظر خدا باید خیلی بخشنده باشه که ما رو ببخشه برای همین غم تمام دلم میگیره 

زنده باشی گلم 🤲♥️🌹

و خدا برات بهترین، خیر های دنیا و اخرت بخواد 

و قطعا خواسته که جز بهترین های گروه امام زمان عج  هستید و الحمدالله همگی لایق .

خدا خیر هر کس رو که بخواد تو مسیر خدمت به امام زمانه عصر خودش میندازه.

بدون اغراق و خدا گواهه که ما  لایق این لطف نبودیم ...

و هر انچه بوده فقط فضل خداست .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

السلام علیک یااباصالح المهدی 

بیشتر ببینید