2777
2789
عنوان

وقتش رسیده کمر همت ببندیم وآماده بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 21000 بازدید | 1229 پست

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 با احترام، درخواست دوستی قبول نمیکنم؛ سوالات مهدویتون رو تو یکی از تاپیک هام بذارین تا جواب بدم♡🌸

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری 💙💙💙💙❤️❤️❣️

الهی وربی من لی غیرک ♥️👶🏻                                            به امید تمام روزهای خوش نیامده وخارج شدن از این حال بد  👩🏻‍🎓 ❤️👰🏻🤵🏻👩‍❤️‍👨🤰🏻🤱🏻💙💙🤲🏻🤲🏻🤲🏻   یا امام رضا (ع)  یا امام حسین (ع)  ویا جوادالائمه که امشب شب تولدته.   ۱۴۰۳/۱۰/۲۲ ساعت 3,12صبح.   به امید روزهای بهتر ❤️.من هروقت میام توی این سایت بی صاحاب میفهمم چقدر از خیلی ها عقبم وچه فرصت های طلایی رو از دست دادم که واقعا جواهر بودن  ووقتی هم به اون روزا فکر میکنم فقط عصبی میشم وبه هیچ نتیجه ای نمیرسم و نمیدونم واقعا مقصر کیه؟ ولی هرکی که هست امیدوارم خدا این بار ارحم الرحمین بودنش رو بذاره کنار وبه بدترین شکل حالش رو بگیره ومنو از این اوضاع سگی برهاند الهی آمین 🤲🏻🤲🏻🤲🏻۰۴/۲/۱۶

بیشتر ببینید

؟انتظار ظهور!

وظيفه‌ی ما چيست؟

وظيفه‌ی ما انتظار ظهور است!

انتظار نه به معناي آن كه اين‌جا بنشينم، هركاري كه مي‌‏شود بگويم:

ان‌شاءالله امام ‏زمان مي‌‏آيد و درست ميكند و هيچ كار نكنم!

اين معنای انتظار نيست،

اين تنبلي و مهملي است،

اين لاابالي شدن است.

معناي انتظار آن است كه جميع آن چه را كه در نصرت آن حضرت لازم است، من در خودم موجود كنم

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

؟انتظار ظهور!

وظيفه‌ی ما چيست؟

وظيفه‌ی ما انتظار ظهور است!

انتظار نه به معناي آن كه اين‌جا بنشينم، هركاري كه مي‌‏شود بگويم:

ان‌شاءالله امام ‏زمان مي‌‏آيد و درست ميكند و هيچ كار نكنم!

اين معنای انتظار نيست،

اين تنبلي و مهملي است،

اين لاابالي شدن است.

معناي انتظار آن است كه جميع آن چه را كه در نصرت آن حضرت لازم است، من در خودم موجود كنم

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 با احترام، درخواست دوستی قبول نمیکنم؛ سوالات مهدویتون رو تو یکی از تاپیک هام بذارین تا جواب بدم♡🌸

بیشتر ببینید
همچین نوشتی فک کردم میخوای چه کاااااار کنی برا گلستون کردن دنیا

عزیزم خوش اومدی به تاپیک امام زمانی 

ان شاالله زیر سایه حضرت عاقبتتون بخیر وحاجت رواباشید🙏

دررابطه با پستتون بنظرمن همین کارهای کوچیک مقدمه ای هستند برای انجام کارهای بزرگ وبزرگتر 💚

همین پست شما وعزیزان دیگه. دونه دونه ارزشمندند قطره قطره جمع گرددوانگهی دریا شود همه پست میزارن وقت میزارن تاپیک میره پربازدید

ودرحال حاضر نزدیک به ۳۰۰نفرمتن رو لایک کردند یعنی به یاد امام زمان عج افتادند وعرض ارادتی شد خدمت ساحت مقدس اقا وهمین جوی های باریک آب میتونه به مرور تبدیل به دریا بشه 

از پله اول نمیشه پاگذاشت روپله اخر کم کم وبه مرور 

ان شاالله که بتونیم همگی ثابت قدم بمونیم توراه خدمت به اقا🌹

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
بیشتر ببینید