2777
2789
عنوان

وقتش رسیده کمر همت ببندیم وآماده بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 20996 بازدید | 1228 پست

🌱

پيامبر خـدا صلى‌الله‌عليه‌و‌آله

قَلبٌ لَيسَ فيهِ شَيءٌ مِنَ الحِكمَةِ كَبَيتٍ خَرِبٍ، فتَعَلَّموا، و عَلِّموا، و تَفَقَّهوا، و لا تَموتوا جُهّالاً؛ فإنَّ اللّهَ لا يَعذِرُ عَلَى الجَهلِ.

دلى كه در آن چيزى از حكمت نباشد، مانند خانه‌اى مخروبه است. پس، دانش بياموزيد و بياموزانيد و فهميدگى به دست آوريد و نادان نميريد؛ زيرا خداوند عذرِ نادانى را نمى‌پذيرد.

🌹

📚 كنز العمّال، حدیث ۲۸۷۵۰

#حدیث

💢 @Hadis_Shia 💢

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

📣📣📣📣
مکر شیطان برای تأخیر فرج
〰〰〰〰〰〰〰〰〰
برخی تصور می کنند که دعا برای تعجیل فرج ابتدا نیازمند تزکیه نفس و کسب ظرفیت برای دعاست. این اشتباه بزرگی است و چه بسا از القائات و دسیسه های شیطان ملعون!
 شاید تا کسب ظرفیت مورد ادعا، فرصت و موقعیت از دست برود و ظرفیتی هم کسب نشود به علاوه خود 👈دعا ابزاری مؤثر برای یافتن ظرفیت و تطهیر نفس و تزکیه است
 مگر اهل بیت علیهم السلام مصداق آیه تطهیر نیستند؟ 
چه راهی برای تطهیر باطن و تزکیه نفس مطمئن تر از اتصال به آن خاندان پاک؟ 👉

شیطان پس از رانده شدن از درگاه الوهیت، از خداوند خواست تا در عوض عبادتهای چند هزار ساله اش تا پایان دنیا به او مهلت داده شود :
قَالَ فَإِنَّكَ مِنَ الْمُنْظَرِينَ * إِلَى يَوْمِ الْوَقْتِ الْمَعْلُومِ * قَالَ رَبِّ بِمَا أَغْوَيْتَنِي لَأَزَيَّنَنَّ لَهُمْ فِي الْأَرْضِ وَلَأُغْوِيَنَّهُمْ أَجْمَعِينَ ﴾۱
شیطان از خدا درخواست کرد که: پروردگارا پس مرا تا روزی که خلق مبعوث میشوند مهلت بده،خداوند خطاب به شیطان فرمود:تو تا وقت معین و معلوم از مهلت داده شدگانی‌.
امام محمد باقر علیه السلام در مورد مرگ شیطان در هنگام ظهور میفرمایند :
منظور از وقت معلوم در آیه شریفه، روز قیام قائم آل محمد عجل الله تعالی فرجه الشریف است.
 👈هرگاه خداوند او را برانگیزد ،ابلیس در مسجد کوفه می‌آید ،در حالی که بر زانوانش راه می‌رود و میگوید :😳
ای وای از این روزگار! آنگاه موی بالای پیشانیش را می گیرند و او را گردن می‌زنند .آن هنگام، روز وقت معلوم است که مدت او به پایان می‌رسد👉
حضرت علی بن موسی الرضا علیه‌السلام نیز در تفسیر این آیات شریفه می‌فرمایند :
وقتی که نزد همه، برای پایان زندگی شیطان معلوم است، روز ظهور قائم ما اهل بیت است.)۲
 این است که شیطان با تمام ترفندها و مکر و حیله ها و با کمک اعوان و انصارش از متمرکز شدن توجهات مردم به ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف مانع می‌شود و هر چه در توان دارد برای به تعویق انداختن «روزظهور »به کار می گیرد
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
۱.سوره حجر ،ایه ۳۸ _۳۹.
۲.کمال الدین ،ج۲،ص ۱۳۷۱،باب ۳۵،ج۵

صفحه ۵۷ و ۵۸

اللّهم عجل الولیک الفرج

اللهم عجل لولیک الفرج💚اقا جانم تو این دنیایی ک کفه ظلم سنگینی میکنه و ن رحمی هست ن مروت و وجدانی کاش بیای و نگاهی ب دل و حال خراب ما کنی و حال دل دنیا رو خوب کنی و زخما رو با عدالتت التیام بدی🙏🙏🙏

خدایا بخاطر تموم خوبیا شکرت🙏💕

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیه 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم

لطفا به نیت حاجت دلم صلوات بفرستید   خیلی حال روحیم بده دعام کنید عزیزان  منم برا شما دعا میکنم بهم بگید لطفا 

السلام علیک یا صاحب الزمان 💚

اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

بیشتر ببینید

۵۰۰ مرتبه ذکر اللهم_عجل_لولیک_الفرج#  به حق خانم زینب کبری خونده شد ✅ 

التماس دعا

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

بیشتر ببینید

اللهم اشف کل مریض به حق صاحب الزمان 🤲

یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 

بیشتر ببینید
خیلی دلم میخواست مثل شما ایمان قوی داشته باشم ولی....

همینکه دلت میخواد یعنی نصف راه رو رفتی عزیزم❤️

از امام زمان عج کمک بخواه ان شاالله هم ایمانت قوی میشه وهم ثابت قدم میمونی 🙏

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
بیشتر ببینید