2777
2789
عنوان

وقتش رسیده کمر همت ببندیم وآماده بشیم

20996 بازدید | 1228 پست

به نام خدا 🪴🌈

سلام و رحمت خدا به شما منتظران حضرت😘🌺

بچه ها همدلی و یکرنگی ما کجاست ؟

مگه نمیخواین دنیا مون گلستون بشه؟!و لبمون خندون🥰

وقتشه نرسیده که دست به دست هم بدیم،دور هم جمع بشیم ؟!

هر نفر شما،دست یک مسلمون دیگه رو بگیره؛

اعضای خانواده تون،دوست،آشنا این حلقه رو هر روز بزرگتر کنیم.📢

بیایم و مدام و مدام دعـ🤲ـا کنیم

دری رو که با جدیت بکوبید مطمئن باشید که به لطف خدا

باز میشه 🎯

ما قصد داریم بعد این مرتب دعا و استغاثه بزاریم برای ظهور هر چه سریع تر آقا جانمون بزاریم ..

بیاین که وقت تنگه ..دعا ابرهای تیره کنار میزنه و همه چیز به نفع ما تموم میکنه ...🌅

🌱پس بایقین و ایمان تمام به استجابت دعا تلاش کنیم🤲

✔️ختم 👈اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)

داریم،تعداد بفرمایید  ...

🌺با نوشتن اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج#  ‍ در ثواب تاپیک شریک بشیم 🥰

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
بیشتر ببینید

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س💚

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
بیشتر ببینید

كسى كه در دلش هوايى جز خشنودى خدا خطور نكند، من ضمانت مى كنم كه خداوند دعايش را مستجاب كند.🤩

كافى(ط-الاسلامیه) ج 2 ، ص 62، ح 1🍀

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
بیشتر ببینید

🔸«اگر مؤمن همان طور که وقتی خودش مریض یا مقروض یا گرفتاری دیگری دارد برای رفع گرفتاری خود بر دعا کردن مواظبت می‌نماید، به همان شکل فراق #امام_زمان علیه‌السلام باعث غم و ناراحتی او شده و قلبش را شکسته و حالش را پریشان نموده باشد و برای فرج مولایش پس از نمازهایش دعا کند، چنین دعایی در این حالت موجب یکی از آن دو امر می‌شود:

✔️یا موجب می‌شود امام زمانش سریعتر ظهور فرماید،

✔️و یا غم و ناراحتی آن مؤمن با برطرف شدن گرفتاری‌هایش، و نجات از فتنه‌ها مبدّل به خوشحالی می‌شود.»

📚مطلع‌الفجر، ص۱۷۹

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
بیشتر ببینید

میدونستی اگر 👇

امام صادق (علیه‌السّلام) : وقتی چهار نفر جمع شوند و در مورد یک‌چیز دعا کنند قبل از پراکنده شدن دعایشان مستجاب می‌شود.»🤌

کلینی، محمد بن یعقوب، کافی، ج۲، ص۴۸۷.🦋

یا ارحم الراحمین
اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب سلام الله 🤲🪴

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

بیشتر ببینید

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید

جای آنها که تو را هیچ سلامی ندهند

السلام است دَمَم ، بازدَمَم نیز سلام...♥️

السّلام علیک یا بقیّة اللّه فی ارضه

سلام مهربان مولایم ...

🌸دیدار تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دست

🌸من سرخوشم از لذت این چشم به راهی

اللهم عجل لولیک الفرج 🤲🏻🌸

بیشتر ببینید

#سلام_مولای_مهربانم♥️

عطـرتو

بـراے زنده شدڹ همہ شہر،

ڪافی است

و نسیم هر روز،

تو را در لا بہ لاے رگہاے ما،

جارے می‌ڪند

ڪاش هرگز عطر تو را،

در لا بہ لاے شلوغی‌های

دنیا گم نڪنیم

أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🌤

#امام_زمانم

جهان آبستن حوادثی است که هر روز صبح غافلگیرمان می‌کند...

گاه شادی، گاه نگرانی، گاه ترس، گاه تردید و گاه غم...

و میان این همه گاه‌به‌گاه‌ها امیدمان به اتفاقی است که یک صبح ندای «أَنَا بَقِیَّةُ اللَّه» تو به گوشمان برسد و ختم تمام این حوادث تلخ شود. 💚

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید

كُجاى‌زمان‌اِیستاده‌ای

کِه‌گذر‌سَال‌های‌طُولانی

مارابه‌شَمــــانمی‌رســــاند ...

یاصاحب‌الزّمــــان‌تمام‌کن‌زمانِ‌نبودنت‌را🌱

آغوشِ تو همان امنیتی است

که یک جهان ازآن دم میزنند

بیشتر ببینید

『بسم‌اللھ‌ِ الذی‌خَلقَ‌الحُسَیۡن؏』

بِسْمِ رَبِّ نـٰآمَتـ ڪِھ اِعجٰاز مےڪُنَد ؛

یـٰابقیَة‌اللّٰه..؛🌿🤍ˇˇ!

اَلسَلامُ عَلَیکَ یاصاحِبَ الزَمان عَجَلَ الله

اَلسَلامُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله الحُسَین عَلَیه السَلام

اَللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلۍمُحَمَّدِوَآل‌ِمُحَمَّد

وَ‌عَجِّل‌فَرَجَهُم🤍🌿ッ

صلے‌الله‌علیڪ‌یا‌اباعبدللھ

الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِ‌لوَلــیِّڪَ‌اَلفــَرَج

بحق‌ حضࢪٺ‌زینب‌ڪبرۍسلام‌الله‌علیها‌

در بازار دنیا گُم شده‌ایم!

🔻 امام زمان گُم و غایب نشده‌اند؛ ما گم و محجوب گشته‌ایم. غرور کودکانهٔ ما انسان‌ها سبب شد از سویی گمان کنیم بزرگ شده‌ایم و دیگر نیازی به هدایت الهی و رهبران آسمانی نداریم و با علم و اندیشهٔ خویش می‌توانیم راه سعادت را بیابیم و طی کنیم و به مقصد نائل شویم و لذا دست خود را از دست حجت خدا ارواحنا فداه بیرون کشیدیم.

از سوی دیگر با به حاشیه راندن و به فراموشی سپردن معنویات، فریفتهٔ ظواهر دنیا و ویترین‌های تزیین‌شدهٔ قدرت، ثروت و لذت در بازار مکارهٔ دنیا شدیم.

با آن توهم، خود را از پدر مهربان بی‌نیاز پنداشتیم و با این تعلّق مجذوب ظواهر دنیوی شدیم و از همراهی نمودن با او بازایستادیم و وقتی به خود آمدیم، گم شده بودیم و به خطا پنداشتیم پدر گم شده است؛ در حالی که دائماً متوجه ماست.

📚 از کتاب جانجهان | پژوهشی نو و جامع در عرصهٔ مهدویت ص ۲۱۵

بیشتر ببینید

💚

بیشتر ببینید

°•~💚

حِڪایَتِ‌دِݪ‌ماوضَریحِ‌توصِیدی‌ست

ڪه‌اَزقَفَس‌نَپَریده‌هَـــــوایِ‌دآم‌ڪنَد🕊️✋🏻

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ

وَعَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ

وَعَلى اَوْلادِالْحُسَیْنِ

وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ

#صباحکم_حسینی

#صلی‌الله‌علیك‌‌یا‌اباعبدالله

ـ ـ ـ ـ ــــــــ⊰𑁍⊱ــــــــ ـ ـ ـ ـ ـ