2777
2789
عنوان

دخترم تو مدرسه همش دعوا میکنه

311 بازدید | 20 پست

میره کلاس کیک بوکسینگ هرچقدر بهش میگم اگه دعوا کنی دیگه نمیزارم بری باز انگار نمیفهمه تو خونه بچه ارومیه نمیدونم تو مدرسه چرا اینجوریه بخدا امسال ۱۰ بار زنگ زدن بهم رفتم مدرسه دیدم زده بچه مردم داغون کرده،یبار رفتم پیش یکی از معلماش که وضعیتشو بپرسم گفت ۱۰ سال تو مدرسه پسرونه تدریس میکردم ادم مثل دختر شما ندیدم از خجالت مردم...از یه طرفم دلم نمیاد نزارمش بره باشگاه چون کارش خیلی خوبه و حیف میشه از یه طرفم که اینجوری ،چیکارش کنم

بچه های امثال شما از نظر بقیه نفرت انگیزن .. بچه ها و والدینو عاصی می کنن.. فرزندتونو ببرید مشاوره

اتفاقا مهربونه مشکلشم همینه مثلا یه نفر رفیقشو اذیت کنه این میره با طرف دعوا میکنه به نظرم بقیه نفرت انگیزن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا مهربونه مشکلشم همینه مثلا یه نفر رفیقشو اذیت کنه این میره با طرف دعوا میکنه به نظرم بقیه نفرت ...

اتفاقا داره درست میگه

منتها شما حتی پذیرای اینم نیستین

بزنه بچه مردم رو ناقص کنه که چی؟

که دوستشو اذیت کردن؟

اصلا به دختر شما چه ربطی داره

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

نفرست مدرسه معلم خصوصی بگیر بخدا ی ملت دعات میکنن.در حد امتحان دادن بره...رشته ورزشی ک کنترل نشه بعدا براتون دردسر درست میکنه

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

یه مدت نزار بره تا تنبیه بشه 

با مربی باشگاهش هم صحبت کن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اتفاقا داره درست میگهمنتها شما حتی پذیرای اینم نیستینبزنه بچه مردم رو ناقص کنه که چی؟که دوستشو اذیت ...

حرف شما درست ولی اینکه با صندلی جلوی چشمم زدن به دوستش چی؟ یا اینکه شیشه شکوندن میخواستن بزنن بهش چی؟؟

نفرست مدرسه معلم خصوصی بگیر بخدا ی ملت دعات میکنن.در حد امتحان دادن بره...رشته ورزشی ک کنترل نشه بعد ...

نمیشه که سال نهمه ،خودش همینجوری که دعوا نمیکنه ،بقیه هم خیلی اذیتش میکنن حتی خود مدیرش هم میگه

نمیشه که سال نهمه ،خودش همینجوری که دعوا نمیکنه ،بقیه هم خیلی اذیتش میکنن حتی خود مدیرش هم میگه

چرا نمیشه اتفافا بری صحبت کنی استقبال هم میکنن از نیمدنش چون جو اروم میشه ....قرار نی هرکی مارو اذیت کرد مام بگیریم بزنیمش که چون بلدیم بزنیم......ی ورزشی یاد گرفته ولی استفاده ازش رو یاد نگرفته و بعدا دردسرای بزرگتری برات درست میکنه این دعواهاش....

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

عزیزم اینقدر الکی پشت دخترت نباش،می دونم مادری ولی از بچت به ناحق دفاع نکن،نمیشه که همه گرگ باشن دختر شما بره کوچولو که بقیه اذیتش کنن

چرا نمیشه اتفافا بری صحبت کنی استقبال هم میکنن از نیمدنش چون جو اروم میشه ....قرار نی هرکی مارو اذیت ...

حرف شما درست ولی اینکه با صندلی جلوی چشمم زدن به دوستش چی؟ یا اینکه شیشه شکوندن میخواستن بزنن بهش چی؟؟

اتفاقا اخلاقش جوریه که تاکسی فیزیکی دعوا نکنه اونم دعوا نمیکنه

وای 14سالشه اینطوری می کنه من فکر کردم کلاس اول دومه،اشتباه کردم پست گذاشتم ببرش روانپزشک

عزیزم اینقدر الکی پشت دخترت نباش،می دونم مادری ولی از بچت به ناحق دفاع نکن،نمیشه که همه گرگ باشن دخت ...

حرف شما درست ولی اینکه با صندلی جلوی چشمم زدن به دوستش چی؟ یا اینکه شیشه شکوندن میخواستن بزنن بهش چی ...

دوست ک اصلا ب ما ربطی نداره چیکارش میکنن ک بریم با یکی دیگه بجنگیم هرچیزی حدی داره قرار نی هرچی بلدیم اعمال کنیم...بعدم شما رفتارا دیگشو نمیدونی ک چطوریه ک ی عده میخوان بریزن سرش.

من باز نظرم نرفتن ب مدرسس  اگه نرفت و همه چی تو مدرسه  اوکی بود بدون مشکل خودشه پس ...تهشم چند وقت نره معلم بگیر عقب نمونه