2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سبزیش باید همه چیزش جورباشه و خوب سرخ شده بلشه..و بزاری چندساعت بپزه و جابیافته

"مرد" من..."زن" نیستم اگر زنانه پای عشقم نایستم...من از قبیله "زلیخا" آمده ام...آنقدر عشقت را جار میزنم تا "خدا"برایم کف بزند..😍😍😍😍😘😘
حجابمم رعایت میکنم خب😂

پ دیگه حله وتمام فوتش رایادگرفتی

ببین چی درمیاااااااد

😍نی نی سایتیها برای خونه دارشدنم دعا میکنین؟خیلی شرایط سختی دارم ولی دلم روشنه به دعای خیرشما گل گلی ها🪷

سبزی رو اونقدر سرخ میکنم که خشک میشه 😃 سالم نیست اما باعث میشه خوش رنگ بشه و روغن بندازه و اب و سبزیش جدا نباشه. خوشمزه ترم هست😃😃😃

زیرشم ملایممممم به حال خودش ول میکنی قشنگ جا بیفته

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
سبزی و سرخ کردنش خیییلی مهمه عزیزم و همچنین میزان ترشیش اینارو رعایت کنی خیلی عالی میشه

امن هیچوقت سبزی نگرفتم که خودم پاک کنم همش آماده خریدم، خودم هم فکر میکنم سبزی ها آماده زیاد جالب نیست واسه قورمه، باید خودمون سبزی بخریم و پاک کنیم

امن هیچوقت سبزی نگرفتم که خودم پاک کنم همش آماده خریدم، خودم هم فکر میکنم سبزی ها آماده زیاد جالب نی ...

بله عزیزم اگر خودت وارد باشی خودت بخری بهتره.

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙

سبزیش زیاد ریز نباشه وزیادم سرخ نشه چون تلخ میکنه غذارو فوت کوزه گری من انداختن قلم گوسفنده چون واقعا لذیذش میکنه واینکه من تو دیزی درستش میکنم لوبیاهارو هم جدا میزارم میپزه بعد میریزم تو غذا واینکه لیمو روقبلش سوراخ میکنم تو اب جوش میندازم تاتلخیش گرفته بشه

از دی ماه ۱۴۰۴ متنفرم 🥀🥀🥀🥀🍂🍂🍂