2777
2789
عنوان

عمل ترمیم بینی

190 بازدید | 7 پست

میخام برم دوباره پیش خودش فقط بهم گفت بعدترمیم اگه دماغت بزرگ شد نگی چرا بزرگ شده این حرفش منو ترسوند دماغ شما اینجور بود بعد ترمیم بزرگ شد یانه؟

آره عزیز دلم، حرفی که دکتر زده بیشتر برای اینه که واقع‌بین باشی، نه اینکه بترسی 😅
تو ترمیم بینی، مخصوصاً اگه دفعات قبلی بافت بینی آسیب دیده باشه یا پوست بینی ضخیم باشه، گاهی دکتر مجبوره یه مقدار بیشتر به بینی فرم بده تا هم تنفس خوب باشه، هم شکل دماغ طبیعی‌تر بشه. واسه همینه که بعضی وقتا یه‌ذره از کوچیکیِ عمل اول درمیاد بیرون.

ولی این اصلاً به معنی زشت شدن یا گنده شدن عجیب‌غریب نیست! خیلیا رفتن ترمیم کردن و آخرش دماغشون از قبل هم بهتر شده، مخصوصاً وقتی بازم پیش همون دکتر خوب بری که قبلاً کارتو می‌دونسته، مثل دکتر موسی علی احمدی 👨‍⚕️

اگه به دکترت اعتماد داری و قبلاً کارش خوب بوده، زیاد نگران نباش. یه‌کم صبر و اعتماد به روند ترمیم لازمه 😊

آره عزیز دلم، حرفی که دکتر زده بیشتر برای اینه که واقع‌بین باشی، نه اینکه بترسی 😅تو ترمیم بینی، مخص ...

مرسی عزیزدلم بابت توضیحات

یعنی چند درصد ممکنه که حرف دکترم راست باشه که گفت بعدعمل شاید بزرگ بشه و مشکل تنفسی بگیری یعنی واقعا حرفش راست بود یا فقط میخواسته منو بترسونه ک نرم پیشش😅🥲

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میتونم بپرسم چقدر دادید برای عمل؟

چون میدونم دکترتون کیه میپرسم

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

من خودم از جراحی اولی که انجام داده بودم اصلا راضی نبودم و اون چیزی که میخواستم نشد برای جراحی ترمیم بینی به دکتر اکبر اعتمادی مراجعه کردم و نتیجه عالی شد حتی بهتر از اون چیزی شد که میخواستم

آدرس مطب:سعادت اباد،خیابان سرو(غربی)،خیابان ریاضی بخشایش،نبش کوچه بهار پنجم،پلاک20/6(ساختمان شیشه ای مشکی رنگ)،طبقه دوم واحد 6
شماره تماسشون : 09934620340

میتونم بپرسم چقدر دادید برای عمل؟چون میدونم دکترتون کیه میپرسم

هزینه فقط عمل تنها ۱۹ تومن ۱ سال و نیمه عمل شدم

با ازمایش دارو بیمارستان مراقبت های بعدعمل کلا تقریبا ۲۶ تومن

هزینه فقط عمل تنها ۱۹ تومن ۱ سال و نیمه عمل شدمبا ازمایش دارو بیمارستان مراقبت های بعدعمل کلا تقریبا ...

بنظرم برا ترمیم نرو پیشش

شده وام بگیر و قرض کن ولی یک اشتباه رو‌ دوبار تکرار نکن

عملا دکتره داره میگه هر گند دیگه ای بزنه هیچجوره گردن نمیگیره

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بنظرم نرو پیشهمون دکتر اون اگه بلد بود همون اول خوب عمل میکرد

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.