asma40000 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/20 تعداد پست: 483 عنوان پس انداز 756 بازدید | 15 پست چجوری پول پس انداز میکنین قسط اینام دارین میشه یه روش آسون برای پس انداز بگین 1404/02/21 | 12:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_iran_ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 14274 قسط داریم هرماه ی ریع سکه طرح قدیم میخریم پولمون برسه نیم میخریم دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 7089 قسط داریم ما.پل پس انداز میکنیم ولی اخره ماه کم میاریم و خرج میکنیم🫥😄 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 7089 قسط داریم هرماه ی ریع سکه طرح قدیم میخریم پولمون برسه نیم میخریم بابا پولدارررررر😏 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
ستاره_باران_پاییز عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 5757 هر وقت پول داری یه کمشو جدا کن اگه کد بورسی داری عیار بخر اگه نداری تو میلی چند میل طلا بخرنداری منتقل کن به یه کارتی یه کم زیاد شد یه پارسیان بخر و...
_iran_ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 14274 بابا پولدارررررر😏 سکه خریدن پولداری شده؟!! دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 7089 قسط داریم هرماه ی ریع سکه طرح قدیم میخریم پولمون برسه نیم میخریم ماشین و خونه هم که حتما دارین دیگه بااین پس انداز 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
_iran_ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 14274 ماشین و خونه هم که حتما دارین دیگه بااین پس انداز بله داریم دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 7089 سکه خریدن پولداری شده؟!! نه فقیری شده.پولداریه دیگه.وقتی خرج خونه رو میدی و واضافی پولت هر ماه میشه ۳۰ تا ۴۰ تومن پولداری نیست؟ شکست نفسی نفرمایید😆 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 7089 بله داریم خدا بیشترش کنه عزیزم 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
_iran_ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 14274 نه فقیری شده.پولداریه دیگه.وقتی خرج خونه رو میدی و واضافی پولت هر ماه میشه ۳۰ تا ۴۰ تومن پولداری نیس ... عجب اکی دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 7089 عجب اکی واقعا نمیدونستی پولداری؟ 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
_iran_ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 14274 واقعا نمیدونستی پولداری؟ نه عزیزم چ بحثیه اصلاچ اصراری داری حالا شما؟؟؟مگ از جزئیات زندگی بقیه خبر داری دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 7089 نه عزیزم چ بحثیه اصلاچ اصراری داری حالا شما؟؟؟مگ از جزئیات زندگی بقیه خبر داری چرا ناراحت میشی؟من چرا باید جزئیات همه رو بدونم.چرا اعصاب نداری؟ خب گفتی هر ماه سکه میخری گفتم پولداری.میگی نه🫥نترس بابا چشمت نمیرنه کسی.خدابیشترش کنه❤ 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
_iran_ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 14274 چرا ناراحت میشی؟من چرا باید جزئیات همه رو بدونم.چرا اعصاب نداری؟ خب گفتی هر ماه سکه میخری گفتم پولدا ... ناراحت نشدم اتفاقا اعصابم دارم ولی دلیل اینهمه اصرار ومتوجه نشدم ک هی پولداری!نمیدونستی پولداری و.....ب چشم زدن کسیم ک منو حتی نمیشناسه هم اعتقاد ندارم عزیزدل خلاصه میخوای از صحبتی یچیزی دربیاری😅ب هرحال روز خوش دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️