2777
2789
عنوان

پدرشوهرم😬

164 بازدید | 6 پست

هروقت مریض میشه شرشو میاره رو سر من خونش روستاس صبح ساعت هشت اومده الانم رو مبلا گرفته خوابیده میگم برو تو اتاق خواب انگار با دیوارم عصابمو بهم ریخته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من روز جمعه پدر شوهرم اومد خونم داشتم صبحونه آماده میکردم سلام کردم احوالپرسی کردم آخه قطع ارتباطم ی دفعه اومد بعد صبحونه جای همه چی بهش دادیم میخاست بره گفتم بمونید گفت ممنون بعد رفته مشت سرم گفته دختر فلانی ک من باشم عروسش ن سلام کرد ن احوالپرسی صبحونه وچایی هم نداد منم دیشب همسرم گفتم رفت بهش گفت گفت ن خانمت سلام کردو احترام گذاشت همسرمم گفت پ چرا پشتش بد گفتی زد حاشا مادرشوهرم گفتم همش میگه احترام نزاشت گفتم بهش بگید یبار دیگ پشتم حرف بزنی میکشونه تو خیابون لختت میکنم دیگم نیا خونه من رات نمیدم

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت💜

ما عروسا چقدر بدبختیم که باید اینارو تحمل کنیم تا تقی به توقی بخوره میریزن سر عروس انگار ن انگار دختر دارن

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤