2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا من طبیعی طبیعی می‌خوام یکم از حجم گوشتی بودنش کم بشه همین

خب دیگ یکم ساده بگیر زندگیو اینقد ب حرف بقیه اهمیت نده فقط خودت اذیت میشی ب عنت. هر کاری ک فک میکنی باعث زیباتر شدنت میشه انجام بده

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

من یک ماه جراحی بینی کردم و راضی هستم ، ای کاش زودتر انجام میدادم 

الان دیگه بینی فانتزی رو به بالا انجام نمیدن خیالت راحت 

اصلا هم درد و کبودی و ورم زیاد نداره ، فقط دو هفته مراقبت میخاد 

حس‌ات کاملاً قابل‌درکِ! همه قبل عمل اینطور فکر می‌کنن که نکنه نتیجه خوب نشه یا شبیه بقیه بشم، مخصوصاً وقتی از دماغ فعلی‌ات راضی نباشی. این احساس ترس از تغییر طبیعیِ، چون کسی نمی‌خواد تغییرات به شکلی باشه که بعدش پشیمون بشه.

حالا برای انتخاب درست:

1. عمل بینی: اگه حس می‌کنی که دماغت توی چهره‌ات هماهنگی نداره و اعتماد به نفس رو تحت تاثیر قرار داده، عمل بینی می‌تونه نتیجه خوبی بده. اگه به یک دکتر کاربلد مثل دکتر موسی علی احمدی بری که تجربه زیادی در این زمینه داره، می‌تونی خیلی طبیعی و متناسب با چهره‌ات تغییرات خوبی داشته باشی. فقط مطمئن شو که دکتر از خواسته‌هات سر در میاره و با اون چهره‌ی دلخواهت هماهنگ باشه.
  2. پیشنهادهای دیگه:
    • میکاپ و کانتورینگ صورت: قبل از تصمیم قطعی، می‌تونی با روش‌های میکاپ بینی‌ات رو کانتور کنی. اینطوری می‌فهمی که اگه بینی‌ت کمی تغییر کنه، چطور ممکنه به صورتت بیاد.
    • تزریق فیلر (برای بینی): این روش به صورت موقت می‌تونه بینی‌ات رو به شکلی که دوست داری تغییر بده، بدون اینکه به عمل جراحی نیاز داشته باشی.
    • مشاوره با دکتر: یه مشاوره حضوری با دکتر معتبر بگیر، اون می‌تونه با توجه به نوع بینی و صورتت، بهترین پیشنهاد رو بهت بده. شاید از راه‌های غیرجراحی هم به نتیجه برسی.

در نهایت، تصمیم به عمل یه تصمیم کاملاً شخصیه. اگه برای خودت احساس می‌کنی که این تغییر می‌تونه برات به‌صرفه باشه و با روحیه‌ات هماهنگ، این کار رو انجام بده. اما همیشه یادت باشه که نتیجه جراحی بستگی زیادی به تخصص و تجربه دکتر داره.

اگه هنوز دو دل هستی، یه مشاوره بیشتر با دکتر می‌تونه کمک کنه تا تصمیم بهتری بگیری. در هر صورت، تو با هر تصمیمی که بگیری، زیبایی طبیعی خودت همیشه مهم‌ترین چیزه! 💖