2777
2789

چه ربطی به مد بودن داره هر کاری که دوست داری انجام بده

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از این میترسم فردا روز دوستام میگن از مد میرع ما طبیعی هستیم تو عملی از حرفاشون بدم میاد

ببخشید ولی خیلی از طرز فکرت بدم اومد یجوری شدم

اون دوستات اگه پول داشتن عمل می‌کردن مطمعن باش

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

عمل بینی تو ایران خیلی عادیه هر کاری ک فک میکنی زیباترت میکنه انجام بده. قرار نیس عروسکی عمل کنی ک مصنوعی بشه عمل طبیعی بکن

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

ببخشید ولی خیلی از طرز فکرت بدم اومد یجوری شدماون دوستات اگه پول داشتن عمل می‌کردن مطمعن باش

🥲🥲🥲چرا 

خوب من از اینم میترسم اگه بدتر. از الان بشه چی 🥲😅❤️‍🩹

🥲🥲🥲چرا خوب من از اینم میترسم اگه بدتر. از الان بشه چی 🥲😅❤️‍🩹

بنظرم اول برو تفکرتو درست کن بعد برو عمل کن

دو ساله می‌خوام برم عمل کنم ولی میترسم عهی میگن دردش زیادع منم کم تحمل از تامپون میترسم نمی‌دونم چیک ...

عزیزم من دو ماهه عمل کردم

دکترت خوب باشه اوکیه الان کمتر کسی تامپون میذاره ،اسپلنت میذارن

عمل بینی تو ایران خیلی عادیه هر کاری ک فک میکنی زیباترت میکنه انجام بده. قرار نیس عروسکی عمل کنی ک م ...

دقیقا من طبیعی طبیعی می‌خوام یکم از حجم گوشتی بودنش کم بشه همین