2777
2789
عنوان

مهمون سرزده

928 بازدید | 55 پست

سلام دوستان خوبم 

همین الان خالهای همسرم تماس گرفتن که نزدیک مشهدن میخوان بیان خونه ما

نزدیک ۱۲ نفرن با بچهاشون

واقعا زمان ندارم ناهار چیز مناسبی بپزم به نظرتون زشته از بیرون سفارش بدم؟؟

فقط یه بار سه ساله پیش یه وعده شام اومدن خونمون

واااای چقدر استرس دارم

.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه چرا زشت باشه عزیزم. 

نمیدونم از کدوم شهر میان ولی زشت کار اوناست نزدیک مشهد زنگ میزنن.  هتل نیست که جا رزرو کنن. 

از بیرون بگیر و فقط خونه اگه مرتب نیست،  مرتب کن و میوه اماده کن و خودتم دوش بگیر و حاضر شو. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

الان بزاری تا ظهر میپزه ها 

بستگی به دید اونا داره،من خودم غذای بیرون رو نمیپسندم ولی خیلیا این کارو میکنن

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
الان بزاری تا ظهر میپزه ها بستگی به دید اونا داره،من خودم غذای بیرون رو نمیپسندم ولی خیلیا این کارو ...

همون دیگه میگم شاید بد بدونن وگرنه یه رستوران نزدیک خونمونه از غذاهای خونه بهتره

.

خونه مرتبه خودمم صبح دوش گرفتم فقط فکر ناهارو دارم

جوووننن. 😁😁😁

خوبه دیگه

استرس نگیر

ویت داری

یا مرغ بذار یا گوشت چرخ کرده داری،  کباب تابه ای یاهمون شامی درست کن. میچسبه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

جوووننن. 😁😁😁خوبه دیگهاسترس نگیرویت دارییا مرغ بذار یا گوشت چرخ کرده داری، کباب تابه ای یاهمون شا ...

وقت*