2777
2789
عنوان

همسایه فضول

141 بازدید | 14 پست

ما تو یه محله کوچیک زندگی میکنیم ..

پسرام میفرستم کلاس  زبان 

از محله ای که هستم تا کلاسش مثل از شهرک به شهر هست ..مسافتی که ماشین میخوره ..

پسر بزرگم تقریبا ۲سال خودم بردم آوردم تا یاد بگیره 

ولی بازم استرس دارم ۱۰سالش

حالا کوچک که یک سال میبرم تا اونم یاد بگیره ۸سالش

تاره این استرسی هم هست برخلاف پسر بزرگم 

ولی تقریبا به اینم یاد دادم 

تاره بیشتر وقت هاهم با دایی ..یا بچه دادشم میره

همسایه ما مغازه داره   اصلا هم از اونجا خرید نداریم  ...

از این زنا که با همسایه ها دور بگیرن تو کوچه بشینن

الان  اتفاقی رفتم یک آبمیوه بگیرم ازش 

میگه کجا میبریش؟؟کلاس زبان ؟؟؟😒

بزار خودش بره ..پسر تیزه زود یاد میگیره ...یه حالت تیکه  بندازه 😒

گفتم فرقی نداره پسر بچه هم احتیاج به مراقبت داره 

زوده برای این چون استرسی هست 

خودشم کم کم داره یاد میگیره بره بیاد 

انقد بدم اومد براش توضیح دادم ...

کاش یجور دیگه جواب میدادم مریدم بهش ....

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

میگه من دخترم بزرگتره میفرستم اون شاید مراقبت بخواد ولی پسر نه 😐😐

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هی تکرار می‌کرد بزار خودش بره بیاد ..

حالا انگار کرایه ما زحمت بردن آوردنش گردن اونا هست انقد زورشون میاد 

بهمه که نباید برینین چه بی اعصابی

نه خب می‌دونی می‌شناسمش ...بدم اومد از حرف زدنش ..معلومه دنبال حرف بود 

منم دیروز با یه همسایه دهن با دهن شدم خیلی ناراحتم گه چرا بیشتر جوابشو ندادم

به نظرم با اینجور آدم اصلا نیاید صحبت کنی 

همسایه ی من پسرش دخترمو زده بود گفتم چرا زده اصلا قبول نکرد کار پسرش اشتباه بود فقط از پسرش طرفداری کرد آخرش گفت بچه ی من پسر  پسر ها حرف اول میزنن

ببخشید دخالت میکنم ولی اگه بچت استرسیه توروخدا جلوی خودش نگو اگه این جمله رو قبول کنه نابود میشه خدا ...

خودش میگه .من بهش میگم نه مامان هیچی ترس نداره مهم نیس

حالاسوال بدی هم نکرده،میشه کنجکاوی اسمشوگذاشت

کاش میشد اینجوری فکر کنم ..چون خودمم همیشه مثل ساده ها میمیونم فکر میکنیم هیشکی منظوری نداره..

ولی طرز حرف زدنش بد بود 

نه خب می‌دونی می‌شناسمش ...بدم اومد از حرف زدنش ..معلومه دنبال حرف بود

اخه حرف اون ،چه کم و زیادی تو زندگیت داره 

بابا اعصابتو نگهدار برای چیزای مهم زندگیت 

حیفه

کمتر برا این چیزا حرص بخور

فضوله چقدر. مثلا به خیالش داره دلسوزی میکنه‌. خودت رو ناراحت نکن. خیلی کار خوبی کردی بحث نکردی. دفعه بعدی لبخند بزن فقط‌. اگه سختته با صورت و چشمت نشون بده خوشت نمیاد. 

ادب مثل عطر زدن میمونه، ما برای خودمون استفاده میکنیم اما دیگران هم ازش لذت میبرن، به نظرم ادب حیاتیترین و مهمترین ویژگیای هست که یک نفر میتونه داشته باشه، ادب فقط مختص به یک جای خاص نیست، آدم باید هرجایی و هر زمانی و در هر موقعیتی ادب داشته باشه، ادب دوست داشتن، ادب معاشرت، ادب عاشقی کردن، ادب رفاقت، ادب همکاری، ادب گفتگو که اینجا توی نی نی سایت خیلی مهمه، به زبون سادهتر ادب همون حرمت نگه داشتن خودمونه. با ادبها عالیجنابن. کسی که با ادبه حتی وسط بحث هم دوست داشتنیه، ادب خاصترین و کاریزماتیکترین ویژگی یک انسانه. با ادب باشید و به بچههاتون هم ادب یاد بدید. سودش به خودتون برمیگرده.

اخه حرف اون ،چه کم و زیادی تو زندگیت داره بابا اعصابتو نگهدار برای چیزای مهم زندگیت حیفهکمتر برا این ...

نمی‌دونم چرا حساس شدم 

آره بابا ولش کن