2777
2789
عنوان

دغدغه های الكی

116 بازدید | 10 پست

واقعا بعضیا چه دغدغه های بیخودی دارن تو زندگیاشون پس ماها كه مشكلاتمون بیشتره چی بگیم. هعععیییی روزگار.

اگه قراره من اونی باشم كه تو میخوای دیگه من ،من نیستم

آره بعضی ها دغدغه های الکی دارن مثلا یکی میگفت چند روز اینقدر فکرم مشغول بوده که بین ۲ رنگ مانتو کدومو بردارم سردرد شدید گرفتم

فرق مادرشوهر بامرغ چیه؟ مرغ میشینه وتخم میذاره اما مادر شوهر تا یه تخمی نذاره نمیشنه!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عر کسی به اندازه ظرفیتش درک مشکلات رو داره. من دیدم آدمهایی که پر از مشکل واقعی هستن که بایددددد واسش ناراحت باشن اما اونها رو ول کردن و به طعنه مادر جاری جسبیدن. اونها واقعا جزیی بینن و مطمینن این مسایل بیخود یه اندازه بدترین مشکلات آزارشون میده 

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق
نه زهرا جون چون قراره یک عمری با این اسم سر کنی و باید خوب دقت کنی

آره خودمم همین فکر رو میکنم به نظرتون زهرا بذارم پشیمون نمیشم چون شوهرم میگه خیلی با اسم خودت تفاوت نداره ولی من فکر میکنم خیلی از اسم خودم بهتره ولی دلم میخواست غیر مذهبی بذارم که میگن نمیشه

[QUOTE=53470248]میشه اسم خودتون رو بپرسم اگر دوست دارید بگین تا نظر بدم.اسم زهرا که خوبه ولی،مریم هم مذهبیه نميشه بز ...[/QUشرمنده عزیزم نمی تونم اسمم رو بگم میترسم کسی بشناسه .مریم اسم خواهرمه

مثلا

همین چیزای ساده ای كه تو تاپیكاهست دیگه. منظورم اینه كه كلا بعضیا خیلی به چیزای ساده حساسن. بهتره زندگیارو ببینیم مشكلات بیرونو ببینیم اونوقت خیلی امیدوارمیشیم ب زندگیمون.😌

آره بعضی ها دغدغه های الکی دارن مثلا یکی میگفت چند روز اینقدر فکرم مشغول بوده که بین ۲ رنگ مانتو کدو ...

خخخ خوش بحالش