2777
2789
بله عزیزم فقط پیش هر دکتری نرو پیش دکتر مطرح برو واقعا تو بوتاکس اولین حرف رو کار دکتر خوب میزنهبعد ...

بله درسته. متاسفانه شهرهای کوچیک دکتر خوب زیاد نیست. شما کجا بوتاکس کردین؟

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
چه خوب. شما کجا ها رو بوتاکس میکنید؟

من فقط پیشانی و دور چشم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله درسته. متاسفانه شهرهای کوچیک دکتر خوب زیاد نیست. شما کجا بوتاکس کردین؟

من بندر هستم عزیزم 

اگه بندر هستین پیش دکتر بابای زدم 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

ممنون از توضیحاتت، بایودرما چیه عزیزم؟

قوربونت گلم 

برا پوست خشک هست 

دکتر متخصص برام نوشته واقعا عالیه 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

چه خوب. شما کدوم قسمت ها رو انجام دادین؟ درد هم داره؟ من یکم میترسم

من کل پیشونی و کنار چشم 

نه عزیزم قبلش بیحسی میزنن اصلا اصلا متوجه نمیشی 

فقط یادت باشه مراقبتهای بعدش رو حتما انجام بدی 

من کل پیشونی و کنار چشم نه عزیزم قبلش بیحسی میزنن اصلا اصلا متوجه نمیشی فقط یادت باشه مراقبتهای بعدش ...

مبارک باشه انشاا.‌ این آمپول بی‌حسی رو کجا میزنن‌ من از اونم یکم میترسم

مبارک باشه انشاا.‌ این آمپول بی‌حسی رو کجا میزنن‌ من از اونم یکم میترسم

قربونت عزیزم 

آمپول ببحسی نیست 😁😁😅😅یه پماد بیحسی هست میکشه جاهایی که میخواد بوتاکس کنه 

اصلا اصلا متوجه نمیشی هیچی 

قربونت عزیزم آمپول ببحسی نیست 😁😁😅😅یه پماد بیحسی هست میکشه جاهایی که میخواد بوتاکس کنه اصلا اصلا ...

چه خوب. مرسی عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز