2777
2789
بله ولی نباید زیاد انجام دادمن تو یکبار زدم و کنار چشامم میکروبوتاکس انجام دادم

چه خوب فقط یکبار زدین؟  کنار چشمای منم خط افتاده چون خشکی شدید پوست داشتم. الان رضایت دارین؟ میکروباکس چجوریه میشه یکم توضیح بدین

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره خداییش عالیه من که واقعا راضیم‌ولی سالی یه بار بیشتر انجام نده

چه خوب. شما کدوم قسمت ها رو انجام دادین؟ درد هم داره؟ من یکم میترسم

من زدم افتادگی پلک گرفتم بعد که اثرش رفت خط اخمم عمیفتر شد حتی جاهایی که زده بود گود شد

من خودم افتادگی پلک دارم. ولی چون از عمل بلفارو و لیفت میترسم میخواستم بوتاکس و امتحان کنم

چه خوب فقط یکبار زدین؟ کنار چشمای منم خط افتاده چون خشکی شدید پوست داشتم. الان رضایت دارین؟ میکروبا ...

اره عزیزم الان 7ماهه زدم 

خدایش عالی هست 

و اینکه دیگه مثل بوتاکس که انگار یه صاف کاری مصنوعی بشه نیست 

عادی شده و چروکمم کلا رفته 

فردا باز میرم ببینم میزنه البته چروک دیگه ندارم 

دکتر میگفت که مواد مغذی داره برا اون میخوام بزنم

برا صورتت هم کرم ابرسان  بایودرما توصیه میکنم گلم 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

بوتاکس اینجوریه که وقتی میزنی تا یکی دو ماه خیلی قشنگ نیست یکم هشتی میشه ابروها ولی ب مرور خوب میشه ...

چه خوب. یعنی من اگه کنار چشما بخاطر خشکی خط داره میافته بوتاکس کنم خوب میشه؟ یا یکم ابرو رو بالا میبره؟

چه خوب. یعنی من اگه کنار چشما بخاطر خشکی خط داره میافته بوتاکس کنم خوب میشه؟ یا یکم ابرو رو بالا میب ...

اره خیلی خوبه چشمات باز میشه ولی اگه میخوای کل صورتت شاداب بشه  باید بقیه صورتت رو هم کار کنی 

من اسفند ماه میزنمدوهفته طول میکشه تا اثر کنهفقط‌پیشونیبرای رفع اختلاف پلکمخوبهفقط دومین بار خیلی د ...

من میخوام یکم ابروهام بالا بره‌ بوتاکس کمک میکنه؟

فقط اکه برای پیشانی میزنی بگو ابروهاتو بالا نده مامان من زده بالای ابروشم زده بدجوری ابروها شیطانی ش ...

برا پیشانی نمیخوام فقط یکم میخوام ابروهام بره بالا مثل لیفت ابرو‌ .چون از عمل بلفارو ولیفت میترسم.و دارو کنار چشمام خط میافته 

خیلی عالیه کهمن یک‌هفته‌ست زدم‌خیلی پشیمونماز فرم‌ابروهام متنفرم‌حس میکنم‌چهر ه م‌خبیث شده

بوتامس زدین یا میکرو بوتاکس؟ فرق بین این دو چیه؟

اره عزیزم الان 7ماهه زدم خدایش عالی هست و اینکه دیگه مثل بوتاکس که انگار یه صاف کاری مصنوعی بشه نیست ...

ممنون از توضیحاتت، بایودرما چیه عزیزم؟

من میخوام یکم ابروهام بالا بره‌ بوتاکس کمک میکنه؟

بله عزیزم فقط پیش هر دکتری نرو 

پیش دکتر مطرح برو واقعا تو بوتاکس اولین حرف رو کار دکتر خوب میزنه

بعد اور بوتاکس 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید