elilawyer مدیر استارتر عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 736 عنوان نامزدی 255 بازدید | 8 پست دوستان من خواهر بزرگم مانع ازدواجم میشه چون خودش ازدواج نکرده ۴۰ سالشه و من دیگه نمبدونم واقعا چیکار کنم میگه باید بمونی تا من ازدواج کنم بعد 1404/02/21 | 06:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elilawyer مدیر استارتر عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 736 پدر و مادرم باهاش صبح کردن قبول نکردن حتی تا خودکشی هم اقدام کرده
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14227 پدر و مادرم باهاش صبح کردن قبول نکردن حتی تا خودکشی هم اقدام کرده خب اسمشو بنویس توی سایت آدم وحوا من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14227 خواهر دوستمم ازاین طریق برا خواهرش ک دوستم میشه شوهر پیدا کرد و شوهرش معلمه من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
cheshmehkhanoom عضویت: 1404/01/22 تعداد پست: 3821 وا بهشون بگو منم ازدواج نکنم میمونم توخونه تا سن بالا
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14227 پدر و مادرم باهاش صبح کردن قبول نکردن حتی تا خودکشی هم اقدام کرده اسی ی کار کنی ی ختم صلوات براش بگیر چهل روز بدون اینکه بفهمه و خبر داشته باشه ب نیت ازدواجش روزی ۱۰۰صلوات تا چهل روز ب شرط اینکه ن خودش ن هیچکس دیگه ای خبر داشته باشه فقط خودت وخدای خودت خبر داشته باشن ولا غیر من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅