2777
2789
عنوان

کمک کمک

227 بازدید | 20 پست

سلام

دوستان گیر افتادم‌منو راهنمایی کنید کسی نیست که ازش کمک بخام

یه پسری هست ۳۲ سالشه حقوقش ۴۵ تا ۵۰uخونه مسکن مهر داره و ماشین

باباش عراقی بوده ولی فوت کرده خودش تو ایران به دنیا امده

وقتی دیدمش حس کردم اخلاق نداره

واس خانوادش هیچی مهم نبود فقط در پی زن دادنش بودن

چی کار کنم مترسم کنار چشمش هم قرمز بود اصلا حرف نمزد تا سوال نپرسیدم با ۳۲ سال سن مگفت یک بار خواستگاری رفتم

مترسم اخلاقش مثل عراقی ها باشه

خودشو بشناس نه اینکه از روی کشورش قضاوت کنی

لطفا خوب و بد رو با هم نسوزون

هرجایی آدم خوب و بد وجود داره

تو همین ایران خودمون هم مردایی داریم از عراقیا بدتر ولی خوب آدمایی هم داریم که تو بهشت جاشون حاضر انقدر که خوبن

خودشو بشناس لطفا 

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه همش اخم مکرد

دلیلت قانعم نکرد

شاید تو بد نگاهش کردی 

چشماتو ببند خودتو بزار جای اون چیکار میکردی تو اون شرایط؟

هر و کر راه مینداختی؟

بازم خودت میدونی ولی من میگم یه طرفه به قاضی نرو اول آشنا شو اگر آدم بدی بود ادامه نده که بعدا شرمنده خودتم نشی

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

بیشتر ببینید
فقط امد بود زن بگیرهه کار به هیچی نداشت البته خانوادش هم همین مدلی بودن

یعنی دلش به این ازدواج نبوده ؟ حتما رفت ‌ و آمد کن ، من قرمزی چشمو نمی‌دونم اما تنوع طلب مطمئن شو که نباشه با توجه به اینکه گفتی خانوادش براشون هیچی مهم نیست ، من همینجا انگار شنیدم که عراقیا خیلیاشون چنتا زن میگیرن باز تحقیق کن مشاور هم برو 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹