انشالله دامنت سبز.خواب خوبی هم دیدی.خودم بعد نه سال خدا دوقلو بهم داد.دروغ چرا از بچه نفرت داشتم.دو بار هم سقط.برام مهم نبود.تا اینکه دیدم شوهرم و خانواده اش بچه دوست دارن.حرم امام رضا رفتیم.به نیت بچهدار شدن.دعایی هم در کتاب مفتاتیح الجنان بود با آب زعفران و با خلال دندان رو برگه نوشتم.کاغذ رو در پارچ آب انداختم هم برای خودم و هم آقامون.پریدم نامنظم بود.آقامون هم دکتر رفت.گفتن عمل واریکوسل باید انجام بدی.همین دلیل سقط ها بود.ازرمنم عکس رنگی گرفتن.سالم بودم.فقط سه ماه قرص داد که متظم بشه پریودهام.چند حا هم نذر.الانم هرسال برای سلامتی بچه هام سفره ابوالفضل داریم.کل حرفم لینه بچه دوست داری.پیگیر شو.انشالله خدا دوقلو دختر و پسر مثل من بهتون بده💚صدقه بزار.زیارت عاشورا پلی کن با گوشیت.بعد از پریود یه شب در میان اقدام کن تا سه بار
سلام عزیزم خوبی من دیشب خواب دیدم چادر مشکی قشنگی پوشیده بودم با شوهرم و خواهرم و دو نفر دیگه میخواستم برم هیات (هیات ندیدم فقط میکفتم میخوام برم هیات ) به نظرتون تعبیرش چیه ؟
یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
سلام عزیزم خوبی من دیشب خواب دیدم چادر مشکی قشنگی پوشیده بودم با شوهرم و خواهرم و دو نفر دیگه میخواس ...
چادر آبرو آدمه.خواب از این بهتر ؟مخصوصا خواستی هیات بری.باز تفاسیر دیگر هم میتونه داشته که من بلد نیستم.در کل عالیه و خوش قلبی شما رو میرسونه.موفق باشید☘️💚