2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله دامنت سبز.خواب خوبی هم دیدی.خودم بعد نه سال خدا دوقلو بهم داد.دروغ چرا از بچه نفرت داشتم.دو بار هم سقط.برام مهم نبود.تا اینکه دیدم شوهرم و خانواده اش بچه دوست دارن.حرم امام رضا رفتیم.به نیت بچهدار شدن.دعایی هم در کتاب مفتاتیح الجنان بود با آب زعفران و با خلال دندان رو برگه نوشتم.کاغذ رو در پارچ آب انداختم هم برای خودم و هم آقامون.پریدم نامنظم بود.آقامون هم دکتر رفت.گفتن عمل واریکوسل باید انجام بدی.همین دلیل سقط ها بود.ازرمنم عکس رنگی گرفتن.سالم بودم.فقط سه ماه قرص داد که متظم بشه پریودهام.چند حا هم نذر.الانم هرسال برای سلامتی بچه هام سفره ابوالفضل داریم.کل حرفم لینه بچه دوست داری.پیگیر شو.انشالله خدا دوقلو دختر و پسر مثل من بهتون بده💚صدقه بزار.زیارت عاشورا پلی کن با گوشیت.بعد از پریود یه شب در میان اقدام کن تا سه بار

چند‌ روز پیش خواب دیدم رفتم حسینیه بود نمی‌دونم یه جایی بود خلاصه یه خانوم چادری بهم گفت از امروز تا ...

آره تعبیر داره . گمونم باید هر روز حدیث کسا بخونی تا آخر عمرت . شایدم باید هر سال روضه برای حضرت زهرا بگیری هرچند جزیی 

آره تعبیر داره . گمونم باید هر روز حدیث کسا بخونی تا آخر عمرت . شایدم باید هر سال روضه برای حضرت زهر ...

عزیزم هر روز حدیث کسا میخونم من این روزها خیلی دعا می‌کنم روضه گوش مبخونم حاجت دارم دلم می‌خواد مامان بشم😭 برام دعا کنید 

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
خبرشو بهم بدی اگه حاجت روا شدی و بچه دار شدی و اینکه اگه باز خواب جدید با این موضوع ها دیدی . برام خ ...

باشه عزیزم حتما ان شاالله هیچ کس حسرت مادر شدن نداشته باشه 

انشالله دامنت سبز.خواب خوبی هم دیدی.خودم بعد نه سال خدا دوقلو بهم داد.دروغ چرا از بچه نفرت داشتم.دو ...

ممنون عزیزم ایشالا حاجت روا بسی خدا بچه های عزیزت رو حفظ کنه در پناه خدا باشی برای منم دعا کن که به زودی مادر بشم 

ای خدا چه خوب🥰💚

سلام عزیزم خوبی من دیشب خواب دیدم چادر مشکی قشنگی پوشیده بودم با شوهرم و خواهرم و دو نفر دیگه میخواستم برم هیات (هیات ندیدم فقط میکفتم میخوام برم هیات ) به نظرتون تعبیرش چیه ؟

سلام عزیزم خوبی من دیشب خواب دیدم چادر مشکی قشنگی پوشیده بودم با شوهرم و خواهرم و دو نفر دیگه میخواس ...

چادر آبرو آدمه.خواب از این بهتر ؟مخصوصا خواستی هیات بری.باز تفاسیر دیگر هم می‌تونه داشته که من بلد نیستم.در کل عالیه و خوش قلبی شما رو میرسونه.موفق باشید☘️💚