2777
2789
عنوان

دوره نامزدی رو‌چجوری گذروندین

122 بازدید | 11 پست

دوره نامزدیتونو چجوری گذروندید که خوش بگذره و بیخیال باشین،بخاطرش چیکارا کردید آرامش بگیرید؟

قبول دارید مادر شوهر و خانواده شوهر از خرج و مخارج و بیرون رفتناتون نباید خبر داشته باشن؟

قبول دارین خانواده خودتونم نباید هیچی خبر داشته باشن ؟

چیکار کردین خوب گذشت؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید هرچی پرسیدن بپیچونی. شام رفتین بیرون مثلا ازتون میپرسن شام چی خوردین؟ما که تخم مرغ

کجا بودین؟ما ک شوهرم تا الان سرکار. بود الان اومدیم بیرون

هرچیزی همینطوری باش تا آخر عمرت ن فقط نامزدی

باید هرچی پرسیدن بپیچونی. شام رفتین بیرون مثلا ازتون میپرسن شام چی خوردین؟ما که تخم مرغکجا بودین؟ما ...

دمت گرم خیلی خوب گفتی بخدا،اونا هرچقدر به خودت زجر بدی راضی تر میشن،دقیقا دقیقا زدی تو خال

دمت گرم خیلی خوب گفتی بخدا،اونا هرچقدر به خودت زجر بدی راضی تر میشن،دقیقا دقیقا زدی تو خال

اره عزیزم . کلا شوهر من همیشه میگه تو خیلی سیاست داری و بلدی با اینکه سنم اونقدر نیست ولی باز یه جاری دارم بیچاره خیلی ساده هر چیزی به ذهنش میاد به دهنشم میاد اصلا خوب نیست از چشم میوفتی

چیکار کنم زرنگ باشم میشه بهم راهنمایی کنی

بستگی داره ولی اولین چیز اینه که همه اطرافیانت بشناسی. ببین اگر دیدی کسی فاز منفی بهت وارد میکنه کمتر رفت و آمد کن هرکسی میخواد باشه. اگر خونه مادرشوهر نرفتی حتما یه زنگی بزن میگن چقدر با درک و شعوره 

اگر در چیزی مخالفت داشتی هیچوقت نگو. بگو ببینم شوهرم میگه چی بعد گردن اون بنداز ک خستس یا فلان موافق نیست

زیاد صمیمی نشو با هیچکس از طرف شوهرت 

آنقدر دور شوهرت بگرد بگن چقدر دوسش داره و فلان مخصوصا خونه خودشون ک میرین چایی چیزی در این حد رو کمک کن نگن چ تنبل هستی 

احترام خیلی نگه دار همیشه به شوهرت نشون بده مادر پدر اونم دوس داری ک بدش نیاد یا دل بد شه 

جلو خانواده شوهر هیچوقت نگو پول داریم یا چیزی هی بگو قسط و وام داریم و اینا .بعضیا سو استفاده میگنن ببینن کسی داره 

بستگی داره ولی اولین چیز اینه که همه اطرافیانت بشناسی. ببین اگر دیدی کسی فاز منفی بهت وارد میکنه کمت ...

دقیقا عزیزم ،ن کمک میکنم توی ظرف شستن و غذا پختن و این چیژا،همش میگم قسط داریم و این چیزا،نمیزارم زیاد بو ببرن از کارمون