2777
2789
عنوان

خرید عروسی😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 36 پست
مثلا چمدون لباس. یکی از سمت پدرم بود یکی از سمت شوهرم یا لوازم ارایشی و روتین پوستی از سمت شوهرم مق ...

من شوهرم طلا برام آورده به اندازه و کل جهیزیه با خودمونه 

من شوهرم طلا برام آورده به اندازه و کل جهیزیه با خودمونه

من شوهرم چهل هشت گرم فقط طلا ی گردنبند بود داد تمام رسم بیشتزم نداریم اکثرا طلا و جهاز. با پدر عروس ولی خب  ی چیزایی ب داماد میدیم.  لباس و اینام داماد میخره 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همین بهم برمیخوره احساس سواستفاده میده به ادم

قشنگ بهش بگو رک و واضح حرفتو بزن 

بگو من توانم واسه خرید این‌ مبلغه تا خودشو جمع وجور کنه که اگه خونوادش کوکش میکنن یا خودش درک نداره تیرشون به سنگ بخوره.

چرا اسی انقدر باهاش رودر وایسی داری زن و شوهرینا نه دوتا ادم غریبه.

من بودم رک‌ میگفتم از هیچ بنی بشری ترس و واهمه ندارم

قشنگ بهش بگو رک و واضح حرفتو بزن بگو من توانم واسه خرید این‌ مبلغه تا خودشو جمع وجور کنه که اگه خونو ...

اخ کاش منم مثل تو بودم اما اون دیگه برداشته کاریش نمیشه کرد🥲🥲یکیشو برداشته حتما اون یکیم میخواد برداره دیگه 

اخ کاش منم مثل تو بودم اما اون دیگه برداشته کاریش نمیشه کرد🥲🥲یکیشو برداشته حتما اون یکیم میخواد بر ...

اونو نزار برداره نزار سواستفاده بشه ازت 

فردا همینا که انقدر پرروعن میشینن میگن جهیزیش اینش کم بود اونش کم بود یا اصلا نبود.

اگه حضوری روت نمیشه بگی بهش پیام بده رک بهش بگو .

مثلا من واسه خرید سرویسم مادرشوهرم اصرار داشت فلان مبلغ بردارم که کمتر بشه حتی شوهرمم کوکش کرده بود و توراه شوهرم صدبار بم گف کم برداریا فلان و بیسار منم‌ بدم اومد رک به شوهرم گفتم‌ من هر چی صلاح بدونم برمیدارم یه وقت خاستم بیشترین‌مبلغو بردارم هر که طاووس خاهد جور هندوستان کشد دیگه شوهرم لال شد وهیچی نگف

توام باید زرنگ و پررو باشی عین خودشون وگرنه باختی

به فکر بابات باش گناه داره