2777
2789
عنوان

خرید عروسی😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 36 پست
بگم چی اخه

بگو قیمتا بالاس 

یه دونه بردار. 

نمک زندگی من پسرم بود ولی 🖤نمک زندگی ام را به زمین پاشیدند🖤مجلس ختم گرفتیم کنار بدنش 🖤عوض فاتحه خوانی ، همگی خندیدند🖤هفت بار از جگر سوخته ام ناله زدم 🖤مرد و نامرد همه غربت من را دیدند🖤آمدم جمع کنم زندگی ام را از خاک 🖤دسته جمعی به من و گشتن من خندیدند🖤🖤🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داماد از هول حلیم افتاده تو دیگ😐

بگو مشتی خودت فردا پس فردا دست کن تو جیب مبارکت بخر همینکه دارم برات جهیزیه میارم کلاهتو بنداز بالا

چقدر پرروعه

اسی توام کلی وسیله بردار دلت خنک شه 

اصلا اونجوری صمیمی نیستیم که من بهش بگم پولی نداریم خجالتم میکشم میترسم هزینش زیاد بشه

دیگه وقتی داریدخریدعقدوعروسی میکنیدیعنی صمیمی شدین.بگو من پدرم تایه حدی میتونه برای خریدهزینه کنع چون خرجای دیگه هم هست وبایدبه اوناهم برسه ممنون میشم اگه یه دونه ریش تراش بردارید

چه جالب پس خرید عروسیشون چی بود

مثلا چمدون لباس. یکی از سمت پدرم بود یکی از سمت شوهرم  یا لوازم ارایشی و روتین پوستی از سمت شوهرم مقداز زیاد طلا و جهاز از سمت پدرم  کیف کفش اینا از هر دوطرف لباس و چادر محلی داریم دوتا رنگش  از ی سمت دوتا زنگش. ی سمت دیگه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بگو بابا خودتو خفه نکن حالا وقت بسیاره که خودتم بخری تو این گرونی چه خبره دوتا دوتا😐 بخدا اگه استفا ...

منم همین بهم برمیخوره احساس سواستفاده میده به ادم