2777
2789

ده سالت میخوام عمل کنم

از هر دکتری خوشم میاد هی نظرات منفی میبینم پشیمون میشم

كاربر قديمى هستم كه كاربرى چندين ساله ام الكى تعليق شد🥺💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر من پریا حامدی بود بینیم نیمه فانتزی و خیلیییی خیلی راضیم با اینک گوشتی بودم

ولی همین دکتر من .دکتر باستانی نژاد رو فالو داره 

توپیجش ک رفتم دیدم نصف جراح های بینی دکتر باستانی نژاد رو فالو دارن 

کارش طبیعه تفریبا و خیلییی  ترمیمی عمل کرده

😇

یه دختری از آشناهامون پیش یه دکتر عمل کرده واقعا خوشگلتر شده ولی دکتره همه کامنت هاشو بسته میترسم بر ...

کیه؟

كاربر قديمى هستم كه كاربرى چندين ساله ام الكى تعليق شد🥺💔

آخی عزیزم، خیلی درکت می‌کنم! 😥 جستجو برای دکتر خوب می‌تونه واقعاً گیج‌کننده باشه و خیلی وقتا با این نظرات منفی مواجه می‌شیم که آدم رو ترسان می‌کنه. ولی یادت باشه که هر کسی تجربه متفاوتی داره. مهم‌تر از همه اینه که خودت تصمیم بگیری که چه چیزی برات بهتره و از همه مهم‌تر با دکتر مشاوره بذاری تا احساس راحتی کنی.

شاید بتونی یک مشاوره حضوری با دکتر موسی علی احمدی بذاری، چون ایشون هم از دکترهای باتجربه هستند و می‌تونن بهت کمک کنن تا بهتر تصمیم بگیری.

بعضی وقت‌ها هم نیاز داریم که یه استراحت از این همه جستجو بکنیم و بعد با ذهن باز دوباره تصمیم بگیریم. 💖

هر وقت حس کردی آماده‌ای، با اطمینان به دکتر برو. حتماً نتیجه خوبی می‌گیری! 🌟