2777
2789
عنوان

شوهرم

290 بازدید | 6 پست

بچه ها با مردی که سرد رفتار میکنه باید چجوری رفتار کرد

مدتیه که اصن باهام خوب نیس توی جمع که هستیم اصلا هوامو نداره و بهم توجهی نمیکنه بهم نگاه نمیکنه با همه اینطوری نیس فقط با من، خیلی حرص میخورم اعصابم خورد میشه با خودم تو تنهایی گریه میکنم باهاش حرف زدم چیزی نمیگه میخوام بدونم منم باید عین خودش رفتار منم یا باهاش خوب باشم بی توجهیاش واقعا داره عذابم میده 

الانم چن تا لباس واجب میخوام خیلی وقته منتظرم یکم باهام خوب شه بهش بگم لازم دارم ولی داره بدتر میشه موندم چه کنم؟ 

یه مرد وقتی سرد میشه که مشکلات مالی گریبانگیرش بشن یا توسط زنش بی حرمتی ببینه یا نیاز عاطفیش خدشه دار شه

چرا هیشه خودتونو مقصر نمیدونید ؟

بگردین بیینید چشه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم اسی 

اگ بگم مثل خودش شو میترسم شوهرت خوش بحالش شه 

اگه بگم بی توجه باش شاید همینطوری ادامه بده 

ولی شوهرمن از اون دسته افرادیه ک وقتی مثل خودش رفتار کنی حساب کار دستش میاد

😇