2777
2789

چند سال پیش رفته بودیم یه استخر سر باز که آبش هم تمیز نبود ... جمعیتش هم کم بودن 

بعد من و خواهر بزرگم شنا بلدیم ، خواهرم راحت رفت تو عمیق و واسه خودش شنا میکرد منم اول تو قسمت کم عمق بودم و بعد که خواستم وارد قسمت عمیق بشم غریق نجات گیر داد بهم گفت نمیشه بری تو عمیق ، اینجا آبش سنگینه و غرق میشی و ... ، هر چی بهش گفتم پس چرا اون خانومو ( خواهرم) راه دادید ... هیچی نگفت فقط پاشو کرده بود تو یه کفش که الا و بلا تو نباید بری تو عمیق ، حتی جلوش کلی شنا هم کردم مامانم هم گفت من شنا بلدم ولی  بازم بهم اجازه نداد 

منم با ناراحتی برگشتم تو کم عمق ، ولی ... اخه چرا به منم مثل خواهرم اجازه نداد برم تو عمیق ؟  علاوه بر این آب اونجا هم تمیز نبود ، نه میشد زیر آبی رفت نه هیچی ... فقط میشد علکی راه رفت و کلا اون قسمت کم عمق هیییچ جذابیتی واسم نداشت و وقت تلف کردن بود 

منم از پله های استخر اومدم بالا و کلا برگشتم خونه 

موقع که دیگه رفته بودم سمت دوش ها انگار غریق نجات واسم سوت زد که باشه برو اشکالی نداره ولی من صداشو نشنیدم 

حالا این ماجرا مهم نیست چون تموم شده 

ولی خانوادم بهم میگن شخصیتت ضعیف بود که گذاشتی رفتی ... 😐 

خب باید چکار میکردم ؟ میموندم تو کم عمق و علکی راه میرفتم ؟ شما بودین از این کار غریق نجات ناراحت نمیشدین ؟ چکار میکردین اونجا ؟ این کار من واقعا ضعف شخصیتیه ؟ 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سال گذشته باید ببینی تو این چند سال دوباره جاییی جا زدی یا نه کاری و نصفه ول کردی یا نه

اونموقع ۲۲ سالم بود 

چه ربطی به جا زدن داره ؟ من فقط گفتم اونجا واسم خسته کنندس ، یعنی باید چکار میکردم ؟ میموندم اونجا و حوصلم سر میرفت ؟ 

اونموقع ۲۲ سالم بود چه ربطی به جا زدن داره ؟ من فقط گفتم اونجا واسم خسته کنندس ، یعنی باید چکار میکر ...

تو که کاره خودتو قبول داری پس چرا تاپیک زدی ؟؟؟ 

تاپیک زدی که بیان بهت بگن کارت درست بود شخصیتت هم ضعیف نیست 

ن چ حرف بی معنی

نمیدونم چرا انقدر خانوادم علکی رو من عیب میزارن 

حتی مامانم هم خواهر بزرگمو خیلی دوست داره و براش ارزش قائله و باهاش حرف میزنه ولی با من نه ...

خواهر بزرگم هم که یا با من حرف نمیزنه یا حرف هم بزنه همش ازم ایراد میگیره و ناراحتم میکنه 

تو که کاره خودتو قبول داری پس چرا تاپیک زدی ؟؟؟ تاپیک زدی که بیان بهت بگن کارت درست بود شخصیتت هم ضع ...

نه فقط میخواستم ببینم اونا که انقدر اصرار دارن شخصیت من فلانه و ... و راجع بهش باهام بحث میکنن اونا راست میگن یا من !!! 

کلا خیلی ازم ایراد میگیرن و بحث میکنن 

توجه نکن بهشون و نزار روت تاثیر بزارن

آخه خانوادم تنها کسانی هستن که باهاشون راحتم 😔 

علاوه بر اون دو تا بچه ی دیگه هم تو خانوادمون هست که باهاشون خیلی جورم ، اگه اونا نبودن دو هفته یه بار میرفتم خونه مامانم 

نه فقط میخواستم ببینم اونا که انقدر اصرار دارن شخصیت من فلانه و ... و راجع بهش باهام بحث میکنن اونا ...

راجب این مسئله واقعا نمیشه گفت شخصیت ضعیفی داشته باشی اخه اصلا موضوع مهمی اتفاق نیفتاده