2789
عنوان

ریش تراش

185 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من چند روز پیش رفتم برای همسرم ریش تراش گرفتم ۲۶۰تونن الان  تو نت زدم همون مدل ۱۵۰ هزار تومن اعصابم خیلیی خورده چیکار کنم بنظرتون؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من از يه آشنا يچيزي خريدم جاي منت هم گذاشت گفت چون شمايي ٢٠٠ تو نت ديدم ١٢٠ تومنه  ديگه توبه ك ...

بخدا تازه چقدررر تخفیف داد 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
رکسون

آخه مگه میشه این‌همه تفاوت قیمت ؟حتماً مارکش همونه ولی مدلش فرق داره !یا مثلاً شارژیا با برقیا قیمتاش فرق داره یا ضد آب بودن و نبودنش!!

از چندتا مغازه قیمت بگیر به سایتا اکتفا نکن . اگه واقعاً انقد گرون داده بود بهش بگو یا اگه استفاده نشده پس بده

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
آخه مگه میشه این‌همه تفاوت قیمت ؟حتماً مارکش همونه ولی مدلش فرق داره !یا مثلاً شارژیا با برقیا قیمتا ...

ن استفاده نشده اخه نت همیشه همه چیو دو برابر میزنه ببین این چیه ک ۱۵۰ زده فک کنم اصلش ۲۰ تومنه😃😃😃

ن استفاده نشده اخه نت همیشه همه چیو دو برابر میزنه ببین این چیه ک ۱۵۰ زده فک کنم اصلش ۲۰ تومنه😃😃😃

بعضي سايت ها قابل اعتماد نيستن 

يا كلا كلك هستن يا جنس قلابي رو بجاي اصل ميفروشن

ولي اگه سايت مطميني مثل ديجي كالا قيمت رو ببيني و تقاوت داشته باشه گرون دادن بهتون

منم هر وقت خرید میکنم بعد تو نت میزنم میبینم چقدر گرون داده بهم‌.یه نکته هم این که اگه از آشنا خرید کرده باشیم  و تو نت قیمت بگیرم ...هیچی نگم بهتره😐😐فقط از اشنا خرید نکنید

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
بعضي سايت ها قابل اعتماد نيستن  يا كلا كلك هستن يا جنس قلابي رو بجاي اصل ميفروشن ولي اگه سايت ...

دیجی کالا نزده تو خریدای اینترنتی زده یعنی الکیه؟

منم هر وقت خرید میکنم بعد تو نت میزنم میبینم چقدر گرون داده بهم‌.یه نکته هم این که اگه از آشنا خرید ...

آشنا ک مشتریش هستیم همیشه خدایی همیشه قبیمتای خوبی میده بهمون الان تو نت دیدم یهو شوک شدم 

آشنا ک مشتریش هستیم همیشه خدایی همیشه قبیمتای خوبی میده بهمون الان تو نت دیدم یهو شوک شدم 

الان بهش بگی میگه اون فیک 

من یه ساعت از اشناها خریدم ۲۰۰ تونن اومدم خونه

تو نت زدم ۱۲۰ تومن بو.د انقدر لجممممم گرفتا😠

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
دیجی کالا نزده تو خریدای اینترنتی زده یعنی الکیه؟

بيشتر سايت ها قايل اعتماد نيست

شايد جنسي كه شما خريدي اصل باشه ولي تو سايت احتمالا عكس جنس اصلي رو بذارن ولي موقع ارسال جنس تقلبي براتون بقرستن

به سایتا نمیشه اعتماد کرد بعضی اجناسشون فیکه .تازه گارانتی هم‌خیلی مهمه . 

به نظر من‌کلاً خرید حضوری بهتره چون یه چیزی هم بشه میبری جلو مغازش ولی اینترنتی دستت جایی بند نیست.

اینم‌شما حضوری چندجا قیمت کن اگه دیدی واقعاً گرون داده بهونه بیار پسش بده 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

برای تعمیر کلیه لوازم برقی منزلتون کافیه به تعمیرخونه مراجعه کنید

شرکت تعمیرخونه پیک رایگان داره که میتونید از این قابلیت هم استفاده کنید

پیک رایگان و قیمت دهی پیش از تعمیر از مزایای شرکت تعمیرخونه میباشد