2777
2789
عنوان

فروختن طلا برای سزارین

3197 بازدید | 142 پست

بنظرتون ارزش داره طلامو بفروشم برم سزارین اختیاری؟به هردری زدم جور نشد از زایمان طبیعی هم بشدت میترسم

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونی از کسی قرض کنی بعدا بهش بدی 

چقدر میشه هزینه اش

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید

من این کارو کردم وابدا پشیمون نیستم، با اینکه نتونستم جاشو پر کنم اما ارزششو داشت

راست میگی عزیزم؟

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

بزرگترین لطفی که میتونی در حق خودت کنی سزارینه

واقعا راس میگی عزیزم؟من اصلا روحیه طبیعی و ندارم اطرافیان هم برای اینکه منو از سرشون وا کنن میگن برو طبیعی راحته

نمیتونی از کسی قرض کنی بعدا بهش بدی چقدر میشه هزینه اش

تقریبا۶۰

راست میگی عزیزم؟

بله 

منم به شدت از زایمان طبیعی می‌ترسیدم تا جایی که رفتم چکاپ شم  بستریم کردن  اما صبح با رضایت خودم اومدم بیرون از بیمارستان و رفتم طلا فروختم که سزارین اختیاری بشم 

ده سال پیش 12 گرم طلا بود که الان میشد حدود 80 تومن اما ارزش داشت 

بله منم به شدت از زایمان طبیعی می‌ترسیدم تا جایی که رفتم چکاپ شم بستریم کردن اما صبح با رضایت خودم ...

منم چاره ای ندارم هی میگم طلا حیفه باز میگم طبیعی نابود میشم

واقعا راس میگی عزیزم؟من اصلا روحیه طبیعی و ندارم اطرافیان هم برای اینکه منو از سرشون وا کنن میگن برو ...

اصلا گوش نکن من دوبار سز شدم اولی ۹۴دومی ۴۰۰ فقط به فکر خودت باش مطمئن باش هیچ وقت پشیمون نمیشی فقط دکترت خوب باشه بیمارستان بعدش 

واقعا؟

اره عزیزم

من پارسال هرچی پس انداز داشتم دادم طلا خریدم، پول نقد ندارم

احتمالا هم نتونم تا زمان زایمان پول جمع کنم

ولی حتما برای راحتی خودم طلا میفروشم، بیمارستان خوب میرم

دگ طلا رو برا کی میخوام نگه دارم