2777
2789
اره خب وقتی بیشترازهمه دوسشداه ناخوداگاه همه چیو هم بهش میگه

اینجوری راه دخالت ها باز میشه ناراحتی ها بیشتر من از اسفند تاحالاخونه پدرشوهرم نرفتم دوس ندارم برم اونام نیان 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوست داشتن رو حتی خدا هم براش تعیین تکلیف خاصی نکرده چون دست خوده آدم نیست! 

بعضیارو جون به جونشون کنی یه فرد خاصی رو از همه بیشتر دوس دارن و خییییییییلی سخت میشه تغییر داد این حسشون رو پس ذهنت رو درگیر نکنی بهتره! اتفاقا اونایی که موفق شدن حس طرفشون رو تغییر بدن کسایی بودن که به این مسئله اهمیت نمیدادن! چون حسادت و مقایسه کارو خراب میکنه و باعث میشه همسرت بیشتر به اون سمت کشیده بشه

از یه طرفم اعتقاد دارم مادر و پدر خودشون رو ثابت کردن! پس همسر هم اول باید خودش رو ثابت کنه تا بتونه نفر اول قلب آدم بشه! از کجا معلوم به پام بمونه؟ از کجا معلوم خیانت نکنه؟ باید همه اینارو ثابت کنه

اینجوری راه دخالت ها باز میشه ناراحتی ها بیشتر من از اسفند تاحالاخونه پدرشوهرم نرفتم دوس ندارم برم ا ...

درک میکنم خیلی بده همه چیو بدونن حریم خصوصی نمیمونه توزندگی

دوست داشتن رو حتی خدا هم براش تعیین تکلیف خاصی نکرده چون دست خوده آدم نیست! بعضیارو جون به جونشون کن ...

دیگه زندگیه نمیتونی تعهدی بگیری ک خیانت نکنه که

ولی بنظرم ادم شریک زندگیشو بایدبیشتر دوسداشته باشع

دیگه زندگیه نمیتونی تعهدی بگیری ک خیانت نکنه کهولی بنظرم ادم شریک زندگیشو بایدبیشتر دوسداشته باشع

شریک زندگی رو از همون اول باید اولویت قرار داد ولی دوست داشتن فرق میکنه و اختیاری نیست عزیزم که اگر بود آدما دچار عشقای اشتباهی نمیشدن!

بله تعهد نمیشه داد ولی مسخرس که هنوز از راه نرسیده توقع داشته باشیم از کسایی که یه عمر باهاش بودن و براش زحمت کشیدن بیشتر دوستمون داشته باشه!

ولی یه ویژگی خوب همسر بودن اینه که با توجه به اون محبتی که خدا بین زنو شوهر گذاشته، میتونه راهی که یه مادر توی بیست یا سی سال رفته رو توی ده سال یا حتی کمتر بره! ولی بلاخره یه مسیری رو باید طی کنه دیگه! واقعا دوست داشتن بعضی همسرها خیلی سخته! شاید شوهرت خوبه که این توقع برات به وجود اومده گلم

نمیشه مقایسه کرد ولی در مل مامان رو بیشتر دوس دارن

اشتباه میکنی

مردها گارد میگیرن که یوقت به سر زنشون نزنه که با فامیل شوهر قطع رابطه کنن! اون گارده و احترامی که به مادرشون میذارن باعث سوتفاهم برای زنها شده!

یادمه توی ایتا یه توییت زدن که مادر یا همسر؟ کامنتا خیلی عجیب بود

اکثر مردا گفتن همسر و اکثر زنا گفتن مادر! اونجا بود که گفتن امان از دست زن جماعت! جونشون بالا میاد اگر شوهره مادرشو بیشتر از اونا بخواد اونوقت خودشون مادرشونو بیشتر دوس دارن