2777
2789

مردا رو بزرگ نکنید تحفه نیستند ک براشون با زنهای اطرافش رقابت کنیم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هیچوقت چون کلا مامانی نیست و خودمم ماهی یکبار بکشمم نمیاد بریم خونه ی مامانش میگه حوصله جمع فامیلی ندارم ولی خب میدونم خیلی دوسش داره و از این ناراحت نمیشم شاید اگر وابسته بود و مامانی بود حسم فرق میکرد

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

خب ببین من شاید مادرم رو در اصل بیشتر دوست داشته باشم ولی بدون مادرم راحتتر کنار میام تا بدون شوهرم 

اونام همین هر کس تو جایگاه خودش عزیزه 

من نه ناراحت نمیشم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
شوهر من انگار بچه هاس بچه ننس من ناراحت نمیشم ک مامانش بیشتر دوس داشته باشه دوست ندارم هر اتفاقی تو ...

اره خب وقتی بیشترازهمه دوسشداه ناخوداگاه همه چیو هم بهش میگه

خب توام خونوادشی

من از ۲۲ سالگی باهاشم مامانش ۲۲ سال کنارش بوده طبیعتا فرق داره جایگاه دیگه .. 😅 البته من خودم نامزدم الان هنوز زندگی مشترک نداشتم ولی دیدگاهم اینه هر کس تو جایگاه خودش دیگه .. 

اگ مامانشو دوس داره خب جوری نیستش ک منو دوس نداشته باشه یا کم بهم توجه کنه .. بنظرم همین تعادل خوبه و اینکه مادرشوهر هم از این دوست داشتنه سو استفاده نکنه .. ❤️