2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوایل چیزای ضروری بگیر و کاربردی

مثلا تلوزیون  و ماشین لباسشویی و ظرفشویی نسبت ب یخچال و فرش زیاد ضروری نیستن

چیزایی ک نباشن زندگی لنگ میمونه

مثلا یخچال ظروریه 

جاروبرقی و ظرفشویی  کمتر

لباسشویی ضروریه ولی وقتی یخچال نداشته باشی ک همه چی کپک بزنه یا فرش نباشه مهمون بشینه خیلی بده

....

بله که میشه 

با صد تومن هم میشه 

بستگی داره چیا بخری و چه مارکی بخری و غیرضروری نخری و ..... 

خلاصه بسته به شرایط میشه خرید 

همسایه مون خیلی اتفاقی دوتا دخترش همزمان عقد شدن . پدر دخترا گفت کوچیکه دوسال عقد بمونه تا جهاز خوب بده ولی قبول نکردن 

پدره هم ۴۰۰ تومن رو نصف کرد و برای هر کدوم اندازه ۲۰۰ جهاز گرفت و عروسی هر دو رو یک تالار انداختن و رفتن سر خونه زندگیشون 

گرونی که بیداد میکنه ولی در هر حال میشه یه جوری به اجبار مدیریتش کرد 

خوشبخت باشید  ❤

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
خب همونه گرونه وگرنه می‌تونه با بیست تومن یخچال جنرال بخره

که معلوم نیس چی از کار در بیاد

نمیگم حتما ۲۰۰ تومنی ولی ۲۰ تومنی هم گل دو روزس

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

میشه به شرطی که اشغال ترین مارکا رو بخری تازه ناقصم می‌مونه

این چه حرفیه این همه آدم دارن میخرن استفاده میکنن 

کنوود مگه مارک بدیه 

جنرال مگه مارک بدیه 

بعدم آدم اندازه دهنش لقمه برمیداره 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

مبارکه عزیزم،از کجا گرفتی،مطمئنی اصله؟

مرز گرفتیم اره اشنا بود طرف 

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

که معلوم نیس چی از کار در بیادنمیگم حتما ۲۰۰ تومنی ولی ۲۰ تومنی هم گل دو روزس

نه اتفاقا همسایه پایینی ما داره متریالش واقعا خوبه 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙