2777
2789
منظور اینه که الان 200 تومن یه یخچال خارجی میشهپول کمیه برای جهیزیه حتی جهیزیه معمولی و ایرانیدیگه و ...

گلم همه میدونن کمه مهم اینه بتونه مدیریت کنه ضروری ها رو بخره. بیاد یه یخچال خارجی بخره که دیگه چیزی از پولش نمیمونه

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم همه میدونن کمه مهم اینه بتونه مدیریت کنه ضروری ها رو بخره. بیاد یه یخچال خارجی بخره که دیگه چیزی ...

اونکه صددرصد

برای جهیزیه کامل خارجی باید بالای 500_600 در نظر گرفت

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

اونکه صددرصدبرای جهیزیه کامل خارجی باید بالای 500_600 در نظر گرفت

اگه خارجی باشن بالای یه میلیارد میشه. جنس خارجی تو بازار خیلی گرونه مگر این که بری از مرز بخری اونم معلوم نیست اصله یا فیکه

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

مبل از تولیدی بگیر که قیمتش مناسبتر دربیاد

میزغذاخوری فعلا نگیر بعدا پول دستتون اومد میگیرین

برای فرش هم الان فرشینه اومده کیفیت و طرحاش خوبن

قیمتش نسبت به فرش خیلی مناسبتره

لوازم برقی آشپزخونه هم فقط چیزای کاربردی بگیر

یه غذاساز چندکاره با توستر

اینم بعدا کم کم کاملش میکنی

پرده هم اگه اینترنتی بگیری چیزای خیلی مناسب هست

مثلا تو باسلام پرده های دوخته شده و آماده خیلی خوبن

یه سرویس قابلمه، یه سرویس پذیرایی

بشقاب و قاشق و چنگال و چاقو و لیوانم اندازه نیاز

برای لوازم پلاستیکی هم از اون سرویسای کامل نخر

خیلی چیزاشو میبینی کاربرد ندارن. فعلا در حد آبکش

و صندلی و وان حموم و ظرف در دار یخچالی بخر

برای کالاهای بزرگ آقا دامادم باید کمک کنه

یخچال و لباسشویی و گازو اون بگیره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

مبل از تولیدی بگیر که قیمتش مناسبتر دربیادمیزغذاخوری فعلا نگیر بعدا پول دستتون اومد میگیرینبرای فرش ...

دقیقا اون سرویسای کلی پلاستیک نصف بیشترش ب درد نمیخوره ب نظرم.خیلی چیزا این مدلی ان ک میشه  فقط نیاز هارو ازشون سوا کرد و خرید 

دقیقا اون سرویسای کلی پلاستیک نصف بیشترش ب درد نمیخوره ب نظرم.خیلی چیزا این مدلی ان ک میشه فقط نیاز ...

آره دقیقا

پدرشوهر من خونه شماهم اومد؟؟؟

میچرخه بنده خدا😂

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

قسطی بگیر از سرای ایرانی

سرای ایرانی ده برابر گرونتر از باقی جاهاس

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ینی فقط من باکمتر از 200 تونستم  پارسال جهیزیه بخرم انگار.. البته من فقط ضروریا رو گرفتم 

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد 

وای من چقد سرجهیزیه خریدن استرس کشیدم خدا میدونه.. خدا به شوهرم سلامتی بده اون کار میکرد حقوقش رو میزد حساب من منم خرد خرد میرفتم وسایل میگرفتم همه چیمم خودم تنهایی رفتم که برحسب جیبم خرید کرده باشم.. آره میشه عزيزم نگران نباش خدا بزرگه من خودم ضروریا رو گرفتم نه سرویس خواب نه مبل اینا هنوز نگرفتیم 

یخچال بالا پایین  دیپوینت گرفتیم که واقعن راضیم الهی شکر زیاد سختش نکنین برا خودتون البته اینم بگم من خودم بابام تحت پوشش بود 5تا تیکه رو دادن، گاز و ماشینش استفاده کردم یخچالش فروختم باهاش تلویزیون قسطی برداشتیم خلاصه دوتامون همو درک کردیم و زندگیمونم خوبه الهی شکر 

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد