2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی چقد نازه بچه 🥲😍 راستی تاپیک امام رضا ببخشید نتونستم بیام خونمون مهمون بود💔امروز اومدم ببینم ...

فدات عزیزم❤

سه بار برشگردوندیم باز ترکوندن

🧜‍♂️من همونیم ک نه مذهبی ها قبولم دارن نه غیر مذهبیا نه دیوونه ها قبولم دارن نه عاقل ها🧜‍♂️

شاید نور مصنوعی بهش میخوره فکرمیکنه روزه قار قار میکنه شاید استرس دارع و احساس خطر میکنه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
😂😂یار بزنه تو کمرش میترسم

کلاغها  بسیار بسیار پرنده های باهوشی هستند.وبسیار اجتماعی.گروهی زندگی می‌کنند و با صدای خودشون در هر زمانی کلاغهای دیگرو در جریان اتفاقاتی که حس میکنن،قرار میدن.من تو یه باغ تو شمال کشور زندگی میکنم.اینجا نصفه شب هم صدای کلاغ میاد.شاید به خاطر دیدن یه موش تو باغچه.به هم اطلاع میدن.آفریده های خدارو دست‌کم نگیر.خصوصا حیوانات رو

فدات عزیزم❤سه بار برشگردوندیم باز ترکوندن

شرمندت شدم🥲❤️

چخبر خودت خوبی ملک کجاس جمیلو باهاش حرف زدم همین چند روزه هی یکی دو پست اینا چت کردیم حالش خوب نبود منم ناراحت شدم 💔 🥲

دانشجوی دبیر فلسفه و منطق