2777
2789
عنوان

دوست پسرم

134 بازدید | 11 پست

من و رلم ۱سال ماه باهم تو رابطه هستیم  و ایشون ۳سال و ۶ماه ازمن کوچکتره....ایشون اولا خدای عشق و عاشقی بود همه تعجب کرده بودن از عشقش...همه جا دنبال من بود بدون من طاقتش نمیومد....الان اصلا مثل قبل نیست😭😭دیشب دیروقت از مشهد اومدم قرار بود همو ببینیم گف نمیام خونه مادرجانم هستم بزار فردا ..من خیلی ناراحت شدم...امشبم گف بریم من کلی اماده شدم کلی ارایش کردم بعد زنگ زد ما مهمون داریم خانوادن گفتن واستا کمک کن گف تو بودی چیکار میکردی....یکحوری میخواست بفهمونه که نمیاد....اعصابم خیلی خورد شد من کلیییییی دلم تنگ شده دارم میمیرم اون کنسل میکنه....

نمیدونم چیکار کنم ....نشسته پای حرفای مامانشش....مامانش بهش یاد میده خانواده نهمتره و اینا اونم هرچی مامانش میگه گوش میکنه ....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آقا ی سوال جدی از ۳ سال کوچکتر حس حمایت میگیری ؟ من طرف یک روزم کوچک تر باشه خوشم نمیاد خیلی از کیسا ...

خب افراد بزرگ کلی رل داشتن سابقشون خرابه...این افراد بار اولشونه و خیلی عاشق میشن

خب افراد بزرگ کلی رل داشتن سابقشون خرابه...این افراد بار اولشونه و خیلی عاشق میشن

چی میتونه ثابت کنه قبلا رل نداشته 

یا اینکه تا ابد قراره پات بشینه 

سه سال اختلاف مگه کشکه