2821
2789
عنوان

آیلتس

415 بازدید | 21 پست

سلام، کسی تا الان گرفته؟ من یه سرچ زدم توی سایت‌ها ولی حرف‌هاشون تناقض داره. هزینه‌اش چنده و خیلی خیلی سخته؟ یکی می‌گفت یارو بچه ناف لندن هم باشه باز هم ۱۰ نمی‌گیره... و مهم‌تر از همه توی ایران برگزار می‌شه؟ چند نفر گفتن باید بری یکی از کشورهای نزدیک تا بگیری...

لطفاً اگه خودتون یا اطرافیانتون گرفته راهنماییم کنین.💕

هومت، هوخت، هورشت.

حدودا ۲۵ میلیون

تو ایرانم بعضی جاها هست

معلومه بچه ناف لندن نمیتونه ۱۰ بگیره چون ماکسیمم نمره ۹ هست

بخونی نمره خوب میگیری

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حدودا ۲۵ میلیونتو ایرانم بعضی جاها هستمعلومه بچه ناف لندن نمیتونه ۱۰ بگیره چون ماکسیمم نمره ۹ هستبخو ...

عه جدی؟

۲۵ میلیون! من خودم این‌قدر نمی‌ارزم...

هومت، هوخت، هورشت.

دوره امورشی ش ترمی دو پونصده از مابقیش دقیق مطلع نیستم ایلتس ۹ تاس و خیلی درصد کمی نمره کامل میگیرن همون ۷ و ۷ و نیم هم عالیه

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

خب من ۴ سال لیسانس فرصت داشتم میخوندم پیوسته برای مهاجرت ۷ و ۷ و نیم کافیه

نه من خواستم تفننی بگیرم ولی قیمتش خیلی بالاست مثل این که... هزار سال دیگه هم نمی‌تونم پولش رو جور کنم

فکر کردم در حد ۴-۵ تومنه

هومت، هوخت، هورشت.

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 45 دقیقه پیش
2791
2779
2792