سلام، کسی تا الان گرفته؟ من یه سرچ زدم توی سایتها ولی حرفهاشون تناقض داره. هزینهاش چنده و خیلی خیلی سخته؟ یکی میگفت یارو بچه ناف لندن هم باشه باز هم ۱۰ نمیگیره... و مهمتر از همه توی ایران برگزار میشه؟ چند نفر گفتن باید بری یکی از کشورهای نزدیک تا بگیری...
لطفاً اگه خودتون یا اطرافیانتون گرفته راهنماییم کنین.💕
معلومه بچه ناف لندن نمیتونه ۱۰ بگیره چون ماکسیمم نمره ۹ هست
بخونی نمره خوب میگیری
هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دوره امورشی ش ترمی دو پونصده از مابقیش دقیق مطلع نیستم ایلتس ۹ تاس و خیلی درصد کمی نمره کامل میگیرن همون ۷ و ۷ و نیم هم عالیه
تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم