2777
2789
من امروز شروع کرد و در درس ۱۰ ریدم😊ببخشید بابت لحن بد۱ ساعت خوندم یه صفحه ام نشده نمیدونم چرا انقد ...

نه این حرف رو نزن عزیزم اصلا خنگ نیستی بعضی اوقات مغز آدم خستست دیگه خودت رو سرزنش نکن

۷ تا اول یااخرمن از یک تا ده خوندم ولی ۹ رو درست یاد نگرفتم خسته شدم دیگه

بقیه درسا چی😭

اونارم خوندی تو این هفته ای ک گذشت

برنامت واسه هفته جدید چیه

من نشستم ادبیات و فیزیک میخونم همونم نمیرسم ریاضی باید فیلم ببینم زبان عربی دینی زیست فصل 5 و 6 نخوندم خاک تو سرمه کلا 

وااایی وای سلامت و هویتو بگو وای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

4 تا

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

نه این حرف رو نزن عزیزم اصلا خنگ نیستی بعضی اوقات مغز آدم خستست دیگه خودت رو سرزنش نکن

اخه نمیرسیم قرار بود روزی دو درس بخونم

ادبیات امروز خوندم ۲ ساعت یه درسو بستم نمونه سوالم حل کردم نمیدونم این دینی کوفتی چرا این شکلیه نمیفهمممششش

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
اخه نمیرسیم قرار بود روزی دو درس بخونمادبیات امروز خوندم ۲ ساعت یه درسو بستم نمونه سوالم حل کردم نمی ...

خیلی متنش داغونه ولی مجبوریم دیگه برای آیندمون یکم استراحت کن اگه میتونی بعد با قدرت برو تو دلش😄🥰

بقیه درسا چی😭اونارم خوندی تو این هفته ای ک گذشتبرنامت واسه هفته جدید چیهمن نشستم ادبیات و فیزیک میخ ...

بقیه درسا من همه رو ترمیم نزدم

دینی هفته قبل یک تا ده خوندم

اینهفته ده تا سیزده میخونم

بعد ایه ها و تدبر