2777
2789

یک دور

انشالله امشب دور دوم استارت میزنم

(ترمیمی هستم برای همون پیش‌زمینه خوبی دارم و سرعت خوندنم بالاست چاخان نمیکنم که یک دور شده)

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو درس ۷ام الان 

تا شب تموم میکنم

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

یک دورانشالله امشب دور دوم استارت میزنم(ترمیمی هستم برای همون پیش‌زمینه خوبی دارم و سرعت خوندنم بالا ...

خسته نباشیی

من هنوز س درس دارم تا تموم شه

درسای آخر یکم سختن برام

زبان چطوری میخونممن هچ بلدنیستم اصلا نمیدونم چی باید بخونم

من دارم لغتارو میخونم 

میخوام برا گرامرم قیومی ببینم 

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

خسته نباشییمن هنوز س درس دارم تا تموم شهدرسای آخر یکم سختن برام

قربونت عزیزم

درس‌های آخر رو سعی کن خلاصه زیاد ازش بخونی. من پارسال دو درس آخر رو‌ مسلط نبودم با خلاصه‌هایی که بچه‌ها قبل امتحان ازش میگفتن نمره گرفتم

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

کل کتابو تا شب تموم میکنی؟چطوری میخونی😑

قبلا کامل خوندم دارم مرور میکنم 

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

شما هایی که تجربه دارین چطوری دینی بخونم بهتره؟ که مفهومی بفهمم و نهایی خوب بگیرم

ی جاهایی باید عین کتاب بنویسی

من ی جاهایی منظور رسونده بودم غلط گرفته بودن

عه تو هم ماز میری ؟ دبیر منم قیومیه =)

من نگا نکردم قبلا ب نظرت با این بیست شو میشه ؟

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین