2777
2789
عنوان

پنهون کردن عشق یا نشون دادنش

115 بازدید | 19 پست

سلام به نظرتون بعد از یک سال درسته که تو صفحه های مجازی مثل اینستا و ... اعلام کنیم که پارتنر داریم مثلا بیو بزاریم یا استوری و اینا بزاریم ؟؟ دوست پسرم با این قضیه مخالفه و اجازه نمیده تو اینستا چیزی بزارم براش میگه مردم فلان بیسان به نظرتون حرفش درسته یا کاسه ی زیر نیم کاسه س و مشکوکه😬

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سینگلم،

ولی یکی از دوستام بعد ۴ سال دوستی،

حتی اسم زیدش هم کسی نمیدونه،

رابطش هم که همیشه میگه خوبه،

زندگی پنهان باشه ، زندگی با ارامشیه

اگر در جایی انسان های کوچک سایه های بزرگ داشتند، یعنی خورشید انجا در حال غروب هست

تو اینستا یعنی تمام فک و فامیل و بقیه میفهمند مشکلی نداری خودت

من که نمیگم عکسامو پست کنم یا بیو بزارم همه بفهمن این میگه هیچکس نفهمه جوری که پست می‌زاره میگه زیرش کامنت نزار نمی‌خوام بقیه بفهمن با توام در این حد 

سینگلم،ولی یکی از دوستام بعد ۴ سال دوستی،حتی اسم زیدش هم کسی نمیدونه،رابطش هم که همیشه میگه خوبه،زند ...

اره منم خیلی از دورو ورایامو دیدم اینجوری بودن ولی نمیدونم چرا به این شک دارم خیلی مقاومت می‌کنه حتی میگه کامنتم نزار😑 منم خودم زیاد اصرار ندارم به این موضوع ولی واسه این یه جورایی حساس شدم 

من که نمیگم عکسامو پست کنم یا بیو بزارم همه بفهمن این میگه هیچکس نفهمه جوری که پست می‌زاره میگه زیرش ...

چرا 

تو خونه پسر چشم و گوش بسته و زاهد شناخته شده 

یا میخواد خودش این طور نمایش بده 

خانواده ش شاید ازین ارتباطها خوش شون نمی یاد

اره منم خیلی از دورو ورایامو دیدم اینجوری بودن ولی نمیدونم چرا به این شک دارم خیلی مقاومت می‌کنه حتی ...

نمیدونم

شاید دوست نداره هیچ جوره کسی اگاهی پیدا کنه از رابطتون ،

اگر در جایی انسان های کوچک سایه های بزرگ داشتند، یعنی خورشید انجا در حال غروب هست

چرا تو خونه پسر چشم و گوش بسته و زاهد شناخته شده یا میخواد خودش این طور نمایش بده خانواده ش شاید ازی ...

نمی‌دونم ولی حس میکنم خانوادش تقریبا اوکی باشن ولی همش میگه نمی‌خوام بقیه پشت سرم حرف در بیارن یا بیان بینمون فضولی کنن ، در صورتی که زیر پستاش کلی دختر براش کامنت گذاشته که آشنان میگه نه همه می‌دونن من با اونا نیستم ولی تو بزاری قشنگ مشخصه دوست دخترمی 

چرا باید خودشو اینجوری نشون بده آخه یعنی انقدی ارزش ندارم که این کارارو می‌کنه🤦🏼‍♀️

اره منم خیلی از دورو ورایامو دیدم اینجوری بودن ولی نمیدونم چرا به این شک دارم خیلی مقاومت می‌کنه حتی ...

حق داری، این دیگه خیلی مقاومه، می‌خواد لو نره، یا موقعیتای دیگه رو از دست نده... 

نمیدونمشاید دوست نداره هیچ جوره کسی اگاهی پیدا کنه از رابطتون ،

حس میکنم داره خیانت می‌کنه یا اینکه چند نفرو  زیر سر داره میخواد تو فامیلو اشنا خیلی پسر خوبو پاکی دیده بشه