سلام به نظرتون بعد از یک سال درسته که تو صفحه های مجازی مثل اینستا و ... اعلام کنیم که پارتنر داریم مثلا بیو بزاریم یا استوری و اینا بزاریم ؟؟ دوست پسرم با این قضیه مخالفه و اجازه نمیده تو اینستا چیزی بزارم براش میگه مردم فلان بیسان به نظرتون حرفش درسته یا کاسه ی زیر نیم کاسه س و مشکوکه😬
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سینگلم،ولی یکی از دوستام بعد ۴ سال دوستی،حتی اسم زیدش هم کسی نمیدونه،رابطش هم که همیشه میگه خوبه،زند ...
اره منم خیلی از دورو ورایامو دیدم اینجوری بودن ولی نمیدونم چرا به این شک دارم خیلی مقاومت میکنه حتی میگه کامنتم نزار😑 منم خودم زیاد اصرار ندارم به این موضوع ولی واسه این یه جورایی حساس شدم
چرا تو خونه پسر چشم و گوش بسته و زاهد شناخته شده یا میخواد خودش این طور نمایش بده خانواده ش شاید ازی ...
نمیدونم ولی حس میکنم خانوادش تقریبا اوکی باشن ولی همش میگه نمیخوام بقیه پشت سرم حرف در بیارن یا بیان بینمون فضولی کنن ، در صورتی که زیر پستاش کلی دختر براش کامنت گذاشته که آشنان میگه نه همه میدونن من با اونا نیستم ولی تو بزاری قشنگ مشخصه دوست دخترمی
چرا باید خودشو اینجوری نشون بده آخه یعنی انقدی ارزش ندارم که این کارارو میکنه🤦🏼♀️