2777
2789
عنوان

ینی بخاطر لترزول اینجوری شده

75 بازدید | 11 پست

هیچی فولکول نداشتم حتی یدونه صفر صفر  فقط یه کیست ۲۴ میلی داشتم ماه گذشته یه ۱۸ یه ۱۹ یه ۳۴ یه۱۰ یه ۱۱ 

ماه قبل ترش یه ۲۴ یه ۱۶ یه ۱۲ یه ۱۰ یه ۱۱

این ماه صفرررررر صفررررر 😭 اشتباه کردم رفتم دکتر باید میزاشتم طبیعی باردار میشدم

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

تو همونی ک امروز تو تاپیک من گفتی قرار آمپول آزاد سازی بزنی

اوهوم رفتم‌یونو‌فولی نداشتم صفر بود 

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگ میشه عزیزم اینا ک تحریک میکنن تخمک رو

صفر بود تخمدان سمت راست سمت چپ‌یدونه کیست بزرگ‌بود دیگه هیچی هیچی

وای عزیزم منم تنبلی دارم همسرم هم کم تحرکی دکتر گفت نیازی نیست برای وی اف برام دعا کن این ماه بگیره

من تنبلی ندارم پریودم سر موقع هست هیچ علایم تنبری ندارم فک کنم چون لترزدل خوردم یدفعه تخمکام تموم شد نمیدونم گیج شدم

انشالله عزیزم هرچی خدا بخاد  انشالله با خبر خوش بیایی این ماه

من تنبلی ندارم پریودم سر موقع هست هیچ علایم تنبری ندارم فک کنم چون لترزدل خوردم یدفعه تخمکام تموم شد ...

خوب اگه سالمی ک طبیعی اقدام میکردیییی

من مامان میشم ☺️💪

خوب اگه سالمی ک طبیعی اقدام میکردیییی

خبره مرگم میخاستم جنسم‌جور بشه دختر پسر 

من و همسرم قرص ژل رویال و همسرم کیوتن هم استفاده می‌کنه و یه دونه هم آمپول سینال زدم ب نظرت میتونم ب ...

اگه خدا بخاد چرا نه شوهر منم کیوتن مصرف میکنه